Træpiller

Danish Agro leverer træpiller af høj kvalitet og høj fyringsværdi.

Træpiller af høj kvalitet

Vi leverer træpiller af høj kvalitet og høj fyringsværdi. Vores træpiller testes af Teknologisk Institut, således at vi overholder en række kvalitetsspecifikationer. Vores træpiller er kendetegnet ved høj brændværdi og lavt askeindhold. Velegnet til mindre pillefyr / træpilleovne.

Kvalitetsspecifikationer:

  • Diameter:  6 eller 8 mm
  • Vandindhold: Max 7%
  • Askeindhold: Max 0,4%
  • Smuld:  Max 1,5%
  • Brændværdi min.:  17,80 MJ/kg.


Danish Agro bakker op omkring EUTR (EU’s Tømmerforordning), som forbyder salg og markedsføring af ulovligt fældet træ i EU, herunder også træpiller, træflis og træbriketter. Danish Agro tager således afstand fra handel med og brugen af ulovligt fældet træ. Danish Agro går ind for at fremme brugen af bæredygtig biomasse i Danmark, både hvad angår træflis, træpiller og træbriketter.

Levering

Bemærk træpillerne leveres med sættevogn og truck og vil derfor blive leveret ved nærmeste kørefaste underlag ved ejendommen (ofte fortovskanten).

Træpillerne leveres løst, i bigbags eller i småsække. De kan også afhentes i udvalgte afdelinger. En sæk vejer 25 kg - der er 36 sække på en palle.

Få et uforpligtende tilbud på træpiller

Kontakt en af vores Energispecialister for et uforpligtende tilbud på træpiller. Du kan også ringe til Kundeservice på 7215 8000.