Grisefoder til slagtegris
Danish Top Line

Den fremtidige strukturudvikling gør, at vi er nødt til at sætte fokus på miljøet. Landbrugets store produktion af grisekød gør, at vi udleder store mængder fosfor i miljøet.

Opnå en optimal produktionsøkonomi

Vi tilpasser vores foderløsninger efter den enkelte kundes fodersituation og produktionsmål. For at kunne hjælpe dig med at optimere din produktionsøkonomi er det optimalt, at vi kan tage udgangspunkt i din E-rapport. Så kan vi sammen fastlægge, hvad status er i dag og hvilke produktionsmål, du gerne vil bevæge dig henimod. 

Har dine grise for eksempel ikke en sund mavesæk, og har du for få grise, du leverer til slagteriet, kan der være mange penge at spare, hvis vi via foderet kan mindske disse problemer - også selvom foderet måske er lidt dyrere. Det samme gælder, hvis vi kan hæve grisenes slagtevægt eller sænke foderforbruget.

Vi benytter det officielle beregningsværktøj fra SEGES til at finde frem til, hvad din økonomiske gevinst vil være.

Få inspiration fra andre slagtegriseproducenter

Bestyrer Jens Andersen er en af vores kunder, som efter et foderskift til Danish Agros slagtegrisefoder med VAK-korn har kunnet aflæse konkrete forbedrede produktionsresultater i sin E-rapport. Han har opnået bedre produktionsresultater på trods af, at foderet er dyrere end almindelige standardblandinger. Læs her om Jens Andersens erfaringer, og de økonomiske gevinster han har opnået.

Firmaafprøvninger

Når du køber griseefoder fra Danish Agro, kan du være sikker på at få et foder med en høj produktionsværdi. De sidste 8 år har Danish Agros grisefoder været udtaget 6 gange til firmaafprøvningerne og kommet ud med gode resultater. Det er ikke en tilfældighed. Vi er stolte af, at vores foderblandinger giver dokumenterede gode, stabile produktionsresultater både i firmaafprøvningerne samt via vores kunders egne resultater. I skemaet nedenfor kan du se de resultater, Danish Agros har opnået.

Firmaafprøvning år Meddelelsesnr. Danish Agros resultater / Indeks produktionsværdi
2006-07 787 * 119 - topresultater
2007-08 818 * 118 - topresultater
2008-09 Ingen afprøvning  
2009-10 871 * Danish Agro ikke udtaget til afprøvningen
2010-11 901 * Danish Agros fravænnningsfoder fik bedste resultater
2011-12 939 * 100
2012-2013 Ingen afprøvning  
2013-14 1003 * Danish Agros fravænningsfoder fik bedste resultater.
2014-15 1030 * Danish Agro ikke udtaget til afprøvningen
2014-15 1035 **

123 - topresultater

2017 1121 * Danish Agros fravænningsfoder uden zinkfik topresultater
2018-19 1164 ** Danish Agros foder til slagtegris opnår bedste PV-indeks ved samme pris

Kilde: VSP's firmaafprøvninger. Klik på det enkelte meddelelsesnr. i skemaet ovenfor, så kan du læse den fulde firmaafprøvning.
* Afprøvning af fravænnings- og smågrisefoder
** Afprøvning af slagtegrisefoder

Strukturvalset korn (VAK)

Få tilsat strukturvalset korn (VAK-korn) i dit grisefoder - så forbedrer du grisenes mavesundhed samtidig med at du bevarer et lavt foderforbrug!

Læs mere om VAK-korn

Rug i grisefoder?

Vi mener, at flere landmænd med slagtegris eller søer med fordel kan overveje at erstatte noget af hveden i foderet med rug. Rug har nemlig en lang række positive egenskaber.

Fordelene ved at bruge rug i foderet


Fokusvarer til dine slagtegris

Læs om vores kunders erfaringer med vores grisefoder

Generic placeholder image

"Med en præcis E-kontrol får jeg det optimale ud af mit foder"

Hans Christian Carstensen, slagtegriseproducent, får som noget nyt overført sine foderdata elektronisk fra Danish Agros kundeportal til Agrosoft E-kontrol. 

Generic placeholder image

Med VAK-korn får mine grise både god mavesundhed og lavt foderforbrug

Griseproducent Kristian Rahn, Almstrupgaard, Tinglev i Sønderjylland har gode erfaring med at bruge VAK-korn til sine 14.500 smågrise. Han har oplevet, at Danish Agros VAK-korn har forbedret grisenes mavesundhed, uden at det har påvirket foderforbruget, hvilket hans e-kontrol også viser.

Generic placeholder image

"Jeg har fået sundere grise og bedre økonomi"

Bestyrer Jens Andersen har efter et foderskift til Danish Agros slagtegrisefoder med VAK-korn kunnet aflæse konkrete forbedrede produktionsresultater i sin E-rapport og har dermed opnået bedre produktionsresultater.

Prev Next