Planteværn

Det er muligt at benytte vores bestillingsliste som kan indsendes på e-mail. Du finder listen her.

Du kan finde en enkel og overskuelig planteværnsplan for forår/sommer 2023 ved at klikke her.

Er du ikke kunde eller er du ikke tilmeldt kundeportalen, så kontakt vores kundeservice på tlf. 7215 8000 og hør nærmere. Du kan også benytte vores kontaktformular, hvis du ønsker at få yderligere information om GreenLine.

Middeldatabasen

Middeldatabasen indeholder oplysninger om de plantebeskyttelsesmidler, der bliver eller har været anvendt i Danmark. Her finder du også en oversigt over godkendte midler, off-label godkendelser, blandingstabeller og dispensationer.

Databasen vedligeholdes af Videncentret for Landbrug og Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet ved Aarhus Universitet. Data er indhentet fra Miljøstyrelsen, kemikaliefirmaerne, Dansk Planteværn m.fl. Gå til Middeldatabasen her.

Du bør altid læse etiketten grundigt igennem inden brug.
De enkelte planteværnsmidler kan ofte ændre godkendelse, eller pålægges begrænsninger gennem en vækst sæson. Det er derfor vigtigt at du altid holder dig ajour med de nyeste ændringer og godkendelser. Dette kan evt. gøres via www.middeldatabasen.dk.

Ansvarsfraskrivelse.
Vi påtager os ligeledes intet ansvar for mulige direkte eller ind direkte skader, eller manglende virkning, der måtte opstå i forbindelse med ikke forskriftmæssig anvendelse eller opbevaring af midlerne.

Rådgivning om korrekt anvendelse af sprøjtemidler

Forhandlervirksomheder, der sælger sprøjtemidler, både til professionelle og private er fra 26. november 2015 omfattet af krav om, at de skal have tilstrækkeligt mange uddannede medarbejdere.

Det vil sige medarbejdere der har et gyldigt sprøjtecertifikat / forhandlercertifikat, og som kan rådgive kunder i sikker og korrekt anvendelse af sprøjtemidler.

Nedenstående tre medarbejder kan i Danish Agro’s  åbningstider kontaktes vedrørende spørgsmål om anvendelse, håndtering og opbevaring af sprøjtemidler.

Sjælland
Jeppe Hybholt 
Tel.: 8887 3945
Mobil: 6026 5991
jehy@danishagro.dk

Fyn
Henrik Hansen
Tel.: 8887 4218
Mobil: 2171 3635
hha@danishagro.dk
Jylland
Jens Erik Sørensen
Tel.: 8887 4616
Mobil: 6029 0614
jso@danishagro.dk