Få din egen vejrstation

Bestil nu og bliv klar til den kommende vækstsæson.

Gode vejrdata er en vigtig forudsætning for at planteavlere kan optimere markernes udbytte. Danish Agro er eneforhandler af FieldSense vejrstationen. Med vejrstationen får du de vejrdata du har brug for til en fast og lav månedlig udgift. 
 
Lige nu er det muligt, helt gratis, at prøve hvad en vejrstation med tilhørende app kan gøre for dit landbrug. Du får adgang til live vejrdata fra en af vores vejrstationer, analyser om diverse skadedyrstrusler, historiske data, og meget mere – direkte fra din smartphone. Helt gratis og uden binding. Prøveperioden er på 14. dage og du kan herefter frit vælge om du ønsker at bestille din egen vejrstation. Klik her for at komme til Fieldsense hjemmesiden, hvor du hurtigt og nemt sætter en prøveperiode igang. 
 

Nyeste funktioner på vejrstationen:

 • Vindstød er blevet tilføjet til den eksisterende vindhastighedsmåling. Vindstød viser den maksimale vindhastighed målt inden for en given tidsperiode. Dermed får du som bruger et endnu stærkere grundlag for at vurdere vindforholdene omkring markarbejdet, og for valg af det optimale tidspunkt for sprøjtning.
 • Som noget nyt, er det nu muligt at koble vejrstationerne direkte til egne marker. Dermed kan man for hver mark få en individuel markanalyse baseret på eksempelvis afgrødetype, sådato og de lokale vejrforhold. Målingerne fra vejrstationen kombineres med brugerens egne indtastninger og giver dermed en brugertilpasset beslutningsstøtte gennem hele vækstsæsonen. Den tilhørende Fieldsense App giver et hurtigt og nemt overblik over egne marker og de tilhørende analyser. Vores specialister viser dig hvordan det virker så du nemt kommer igang.
 
Prisen for et abonnement på en vejrstation er 224 kr./md. 12 måneder forudbetalt, samt et opstartsgebyr for klargøring og levering på 2.990 kr. Vejrstationen måler på otte vejrparametre, som du nemt aflæser på din smartphone, tablet eller PC.
 
 

Har du allerede anskaffet dig en vejrstation fra Fieldsense? Så kan du nu opgradere dit abonnement med netværkspakken. 

Med Netværkspakken får du adgang til hele vejrstations-netværket i Danmark og er konstant opdateret på de præcise vejrforhold – nøjagtigt, hvor du ønsker:

 • Modtag vejrdata fra knap 1.000 vejrstationer i Danmark, installeret specifikt til at måle de lokale vejrforhold i landbruget.
 • Få markedets mest præcise overblik over, hvordan vejret er og har været omkring din bedrift, og følg udviklingen minut for minut.

De lokale vejrforhold måles hver 10. minut så du hele tiden har adgang til aktuelle, lokale og præcise vejrdata. Du kan f.eks. bruge netværkspakken til at holde øje med passerende regnbyer.

Du tilgår data fra PC, telefon eller tablet, hvorfra du nemt vælger mellem visning af nedbør, jordtemperatur og lufttemperatur. Netværkets data samles i klynger og giver et nemt overblik.

Hvis du allerede har en Fieldsense vejrstation kan du tilføje netværkspakken til dit abonnement. Prisen herfor er 99 kr/md, med et opstartsgebyr på 249 kr.


Vejrstationen måler på otte vejrparametre, som du nemt aflæser på din smartphone, tablet eller PC:

 
Vejrstationen måler på otte vejrparametre, som du nemt aflæser på din smartphone, tablet eller PC.
 
 

Det er meget nemt at komme i gang:
 

 1. Vejrstationen sendes med kurer til din adresse. Vi leverer alt hvad du behøver for at komme i gang.
 2. Når du modtager vejrstationen er den allerede i drift! Du skal blot sætte den ud i marken. 
 3. Vejrstationen kører uafhængigt af ekstern strøm og WiFi. Langvarigt batterilevetid på op til tre år.
 4. Ingen kalibrering.
 5. Data indsamles hvert 10. minut og sendes til FieldSense.
 6. Du tilgår nemt data med en app eller på PC.
   
 

Opnå mærkbare fordele med en abonnementsordning:
 

 • Lav investering for at komme i gang.
 • FieldSense tilbyder fuld service på vejrstationen.
 • Du får gratis løbende opgradering så der altid bruges den nyeste teknologi på markedet.
   
Det er muligt at bestille flere vejrstationer, hvis du har store markarealer eller større geografisk afstand mellem flere marker. Der kan for eksempel godt være forskel på nedbørsmængden, selvom der kun er 2 km mellem markerne. 
 
Prisen for et abonnement på en vejrstation er 224 kr./md. 12 måneder forudbetalt, samt et opstartsgebyr for klargøring og levering på 2.990 kr.
 
Med en vejrstation er du også klar til at kunne arbejde med SoilOptix og Tildelingskort. Læs mere under menupunktet Cropline til venstre.