Afgrøder

Danish Agro er altid aftager af dine afgrøder. Vi er en betydelig aktør i det danske kornmarked og kan altid stille en pris, når du ønsker det, uanset om det gælder kvalitetsafgrøder eller foderkorn.

Vi ser, at løsningen på det volatile afgrødemarked, som vi befinder os i, er langsigtede og tydelige strategier. De sidste års store høst har fyldt verdenslagrene med korn, hvilket har lagt et pres på kornpriserne. Dette stiller store krav til din samarbejdspartner for at få omsat dine afgrøder bedst muligt. 

Konkurrencen på eksportmarkederne bliver større og større, især på foderkorn. Danske landmænd konkurrerer med landmænd i Rusland, USA og Sydamerika, som opererer med et noget lavere omkostningsniveau end de danske landmænd.

Det kan derfor være svært at få økonomi i danskproduceret foderkorn. Løsningen kan være at rette blikket mod at producere kvalitetsafgrøder, f.eks. maltbyg, brødkorn og grynhavre, hvor afregningspriserne er væsentlig bedre. Derved kan du forbedre bundlinjen på din bedrift.
 

Maltbyg og brødkorn

  • Danish Agro er en betydelig leverandør af maltbyg til de førende malterier rundt om i verden. Dansk maltbyg har et godt navn i maltbyg kredse, da man normalt kan regne med at få en god kvalitet ud af Danmark. Det er derfor en afgrøde, som er eftertragtet på eksportmarkederne.
  • Danish Agro er ligeledes en stor leverandør af dansk brødkorn til både de danske og udenlandske møller. Vi har en del spændende koncepter, som måske kan passe ind og være til gavn på din bedrift.

 
Samarbejdet med de dygtige danske landmænd, og langsigtede samarbejder med malterier og møller gør, at du altid kan få stillet en pris på dine kvalitetsafgrøder hos Danish Agro, når det passer dig. Også selvom at afgrødemarkederne er uden handel.