CSR

« Tilbage


Trainees afslutter forløb

09-06-2017

De første trainees med speciale i salg og rådgivning fremførte torsdag den 8. juni deres showcase som en afsluttende del af deres trainee-forløb.

De fire trainees – Harald Bay Poulsen, Linda Jørgensen, Jakob Kaisen Jørgensen og Laust Vestergaard Laursen – startede i Danish Agro tilbage i september 2015 og afslutter endeligt deres to-årige trainee-forløb sidst i august, men i går fremførte de individuelt deres showcase i Skamby. Her skulle hver trainee præsentere, hvordan de over de seneste to år har udviklet sig inden for de forskellige fokusområder, forløbet har indeholdt.

Carolin Spittler, som er overordnet ansvarlig for trainee-forløbet og organisatorisk udviklingsspecialist i Danish Agros HR-afdeling, fortæller:

- Hver især har de fire trainees selv skulle sammensætte deres showcase og præsentere den foran en jury bestående af markedsdirektører fra Danish Agros salgsorganisation og HR. Herefter fulgte en dialog med juryen, hvor der blev stillet spørgsmål og givet feedback til den enkelte trainee. 

- Showcasen er en vigtig afslutning af trainee-forløbet på lige fod med enhver anden eksamen, og formålet var blandt andet, at juryen skulle vurdere, hvordan den enkelte trainee kan bidrage til koncernens fremtidige virke og udvikling. Herudover ønsker vi at belyse, hvordan vi bedst kan støtte hver trainee, indtil de bliver færdige, fortæller Carolin Spittler.

Efter showcasen modtog Harald, Linda, Jakob og Laust hver et certifikat, som både dokumenterer hvilke kompetencer de har udviklet, og som indeholder en udtalelse fra deres mentor. Efterfølgende blev begivenheden fejret, hvor juryen såvel som de mentore, der har støttet hver trainee undervejs, var samlet.

- Vi ønsker alle fire et stort tillykke med deres flotte præsentationer, hvor alle har fremvist deres viden om koncernens mantra Cultivating Value og demonstreret, hvordan de bidrager med værditilvækst hos vores ejere og kunder, afslutter Carolin Spittler.