CSR

« Tilbage


Tiltag fra Danish Agro som følge af Corona-virus

13-03-2020

Danish Agro indfører en række tiltag samtidig med, at produktionen opretholdes.

Den danske regering har iværksat markante foranstaltninger for at hæmme spredningen af Corona-virus (Covid-19) i Danmark. 

Som fødevarevirksomhed spiller Danish Agro en vigtig rolle for at sikre fødevareforsyningen, og vi har et ansvar for at sikre vores kunders behov i den kommende tid. Produktion, leverancer og services fortsætter således som normalt i det omfang, det kan lade sig gøre. For at sikre dette har vi iværksat en række tiltag:

  • Vi indstiller til at tage kontakt til vores sælgere via telefon eller mail i den kommende tid. Vores specialister vil således fortsat være til rådighed, men vil i videst muligt omfang undgå besøg på bedrifterne.
  • Vores chauffører vil fortsat levere varer. De er instrueret i at undgå fysisk kontakt som for eksempel at give hånd.
  • For at mindske smitterisikoen hos vores medarbejdere i vores afdelinger er det kun muligt at afhente samt aflevere varer. Øvrige besøg på kontorer, fabrikker, mv. er ikke muligt.
  • Danish Agro Shopperne holder som udgangspunkt åbent som normalt.

Vi er i en situation lige nu, hvor det er svært at forudsige, hvordan det hele ser ud, når man ser en uge eller to frem. Vi vil informere løbende, hvis der sker ændringer i forhold til det, der er kommunikeret ud på nuværende tidspunkt. Indtil da er man velkommen til at kontakte sin sælger eller Kundeservice på tlf. 7215 8000, som vil gøre deres bedste for at besvare eventuelle spørgsmål.