CSR

« Tilbage


Swedish Agro er nu kommet i højden

04-10-2016

Et 21 meter bredt Swedish Agro logo blev for nylig monteret i toppen af den 60 m høje foderfabrikken på havnen i Kalmar.

I starten af året overtog Danish Agro Kalmar Lantmän i Sverige og samlede alle aktiviteterne i selskabet Swedish Agro. Overtagelsen omfattede også Europas mest moderne foderfabrik på havnen i Kalmar.

Selskabet har siden haft stor fokus på omstrukturering, ansættelse af nye medarbejdere og etablering af synergier mellem Swedish Agro og Danish Agro. Derudover har alle afdelinger fået ny skiltning med det nye logo.

For nylig gjaldt det foderfabrikken på Kalmar havn – og det var ikke nogen helt almindelig skilteopgave. Alene størrelsen på logo og bomærke var usædvanlig – et 21 m bredt logo og et 10 m højt bomærke – skulle monteres. I alt 230 m2 skilte. Læg dertil at monteringen skulle foregå i 60 meters højde. 

Danish Agros koncernens bomærke – de to blade eller kerner -  blev monteret med lift. På grund af vanskelige adgangsforhold blev det 21 m brede logo rappellet ned. Højdeskræk led de tre erhvervsklatrere ikke af, da de monterede logoet hængende ud fra den 60 m høje bygning og med flot udsigt ud over Kalmar by og Kalmarsund.


Den specielle montering af logoet kan ses på Swedish Agros hjemmeside, hvor du også kan se den flotte udsigt fra den 60 m høje foderfabrik ud over Kalmar.

For yderligere information, kontakt:

Søren Møgelvang Nielsen
Kommunikationsdirektør i Danish Agro
tlf. +45 2332 8274