CSR

« Tilbage


Nyt website med fokus på trainees

30-03-2017

Som et led i jagten på fremtidens produktspecialister har Danish Agro lanceret et nyt website, som skal fange de nye trainees.

- I HR har vi lagt en strategi om, at vi ønsker at tiltrække nye kandidater, som vi kan udvikle til at blive fremtidens produktspecialister i Danish Agro. Vi skræddersyer derfor hvert trainee-forløb, så vi sikrer optimal udvikling for den enkelte indenfor vedkommendes faglige, kommercielle og personlige kompetencer. Målet er i sidste ende at stå med branchens bedste produktspecialister, fortæller Carolin Spittler, som er organisatorisk udviklingsspecialist i Danish Agros HR-afdeling.

- Vi er ved at udbygge vores danske trainee-program til at gælde for hele koncernen. Første skridt er at hjælpe tyske Ceravis og finske Hankkija i gang. Tanken er herefter at samle trainees fra de forskellige lande en gang om året til at løse tværgående projekter, der har til formål at forbedre Danish Agro koncernen, oplyser Carolin Spittler. 

Hun suppleres af Mette Belinda Sørensen, som er HR administrator i Danish Agro:

- Trainee-forløbet er sammensat i faser, som sikrer kvaliteten af både udbytte for den enkelte trainee og Danish Agro. Man vil til at starte med lære om de værdier og det grundlag, vores virksomhed er skabt på, og senere får man gradvist bygget mere viden på, så man specialiseres indenfor sit felt. Hun fortsætter:

- I øjeblikket søger vi fire trainees inden for henholdsvis planteavl, kvæg, svin og økologisk planteavl. Tanken er, at da vi har afdelinger i stort set hele Danmark, vil vi oprette de enkelte trainee-stillinger i umiddelbar nærhed af hver kandidats bopæl. Vi ved derfor ikke på nuværende tidspunkt, hvilke afdelinger, der får trainees, afslutter Mette Belinda Sørensen.

Det nye website kan ses på trainee.danishagro.dk

 

For yderligere information:

Carolin Spittler
Organisatorisk udviklingsspecialist
casp@danishagro.dk, Tel 8887 4656
OBS: Kommunikationen foregår på engelsk.