CSR

« Tilbage


Eksklusivt Fliegl-samarbejde

09-11-2018

Danish Agro har indgået aftale med FLIEGL Agrartechnik om salg af maskinproducentens produkter.

Danish Agro har netop indgået aftale med FLIEGL Agrartechnik om eksklusivt salg af maskinproducentens produkter i de seks maskinforretninger, som Danish Agro er medejer af i Danmark. FLIEGL Agrartechnik er Europas største producent af transportløsninger til landbruget samt en stor udbyder af diverse redskaber til frontlæssere. Det betyder, at FLIEGLs produkter for fremtiden vil blive forhandlet via følgende seks maskinforretninger i Danmark:
 
• Almas Agro A/S
• Vinderup Maskinforretning A/S
• Traktor & Høstspecialisten A/S
• A.P. Jørgensen A/S 
• Ringe Maskinforretning A/S
• Røstofte Maskiner A/S
 
A.P. Jørgensen, Ringe Maskinforretning og Røstofte Maskiner har ikke tidligere forhandlet FLIEGL. I forvejen har FLIEGL i en årrække arbejdet sammen med Almas Maskinforretning, Vinderup Maskinforretning og Traktor & Høstspecialisten. 
 
Salgschef hos FLIEGL Agrartechnik, Mikkel Gasbjerg, udtaler:
 
- Vi er stolte over aftalen med nævnte maskinforretninger, og vi styrker vores forhandlernetværk i Danmark for fremtiden. Med disse forhandlere er vores forhandlerstruktur nu klar og tydelig. Vi har lavet aftaler med en række maskinforretninger, som er store og veldrevne, og som i sin helhed klart styrker FLIEGLs distribution i hele Danmark. Vi ser frem til samarbejdet med alle forhandlerne og mener, at der gennem samarbejdet med forretningerne også bliver tydelige synergieffekter at hente forhandlerne imellem. 
 
CEO for Danish Agros maskindivision, Jens Skifter, er glad for aftalen:
 
- Dette er en positiv aftale, og vi er glade for at kunne byde FLIEGL velkommen i flere forretninger. Produkterne fra FLIEGL er af høj kvalitet, og de har et stort program, hvoraf en del udstilles på AGROMEK i Herning om få uger. Også i andre lande har Danish Agro et godt samarbejde med tyske FLIEGL, så dette er absolut en god udvikling.