CSR

« Tilbage


Danish Agro koncernen stiller med et stærkt hold på NutriFair

28-04-2022

Eksperter fra Danish Agro, Vilomix, Hatting og Vilovet står klar på Danish Agro koncernens stand på NutriFair den 17. og 18. maj.

Her vil fokus være på både produktnyheder, foderløsninger og griseproducenternes forestående udfasning af medicinsk zink.

På NutriFair vil det således være muligt at høre om Danish Agros helt nye løsning til landmanden, SiloInsite, som er et digitalt værktøj til automatisk aflæsning af siloer.

”Vi glæder os til at præsentere landmændene for vores nye løsning, SiloInsite. Det har i en periode kørt som et pilotprojekt, og vi er nu klar til at tilbyde det til vores kunder som et værdifuldt værktøj, der blandt andet vil hjælpe landmanden til rettidig bestilling eller automatisk genbestilling af nyt foder og råvarer. På NutriFair er det muligt at høre mere om SiloInsite på vores stand, hvor landmændene også kan tilmelde sig den nye løsning”, fortæller Markedsdirektør i Danish Agro, Christian Laursen.

Samtidig er zinkfri fodring et naturligt fokus på NutriFair, hvor specialister fra Danish Agro og Vilomix står klar med råd og vejledning. Medicinsk zink skal være udfaset af griseproduktionen inden den 26. juni 2022, og Danish Agro og Vilomix har i samarbejde med blandt andet en række kunder og deres dyrlæger udviklet et koncept til de danske griseproducenter i forhold til at fodre uden zink. 

”Mange af Danish Agro og Vilomix’ kunder lykkes i dag rigtig godt med at fodre uden zink, og vi har over de seneste år oparbejdet god viden og værdifulde erfaringer, som vi deler med vores øvrige kunder inden for griseproduktion. Herudover deltager en af vores kunder, griseproducent Anders Kappel, på NutriFair, hvor han på scenen vil fortælle om sine erfaringer omkring zinkfri fravænning af sine smågrise”, fortæller Salgschef i Vilomix, Niels Erik Olesen.

Landmand Anders Kappel driver en sobesætning på Falster og producerer årligt 23.000 smågrise. Anders Kappel har siden august 2021 deltaget i zinkfri-projektet i samarbejde med Danish Agro og Vilomix og kører nu sin besætning helt uden zink.

Anders Kappel vil efter sit oplæg på scenen være til stede på Danish Agro koncernens stand, hvor det er muligt at stille ham spørgsmål og høre mere om hans erfaringer.

Herudover har Danish Agro koncernen også fokus på foderløsninger til kvæg- og fjerkræproducenter og har på standen på NutriFair blandt andet kundecases med om kyllingefoder med danskproducerede ærter samt kvægfoder, der er produceret primært med danske råvarer.

Danish Agro og Vilomix deltager på standen med specialister, der har en dyb indsigt i husdyrproduktion med afsæt i foder, vitamin- og mineralblandinger. Hatting deltager med dygtige medarbejdere, der har indsigt i genetik og reproduktion, mens Vilovet har stor ekspertise i veterinærmedicin. Danish Agro, Vilomix, Hatting og Vilovet kan alle findes på stand A-1270 på messen.