CSR

« Tilbage


Danish Agro køber 75 % af Røstofte Maskiner A/S

16-08-2017

Danish Agro køber 75 % af aktierne i CLAAS maskinhandleren Røstofte Maskiner A/S

Danish Agro Machinery Holding A/S har indgået aftale med den danske CLAAS forhandler Røstofte Maskiner A/S om køb af 75 % af aktierne i selskabet. Røstofte Maskiner A/S, der er stærke på Sjælland, Lolland, Falster & Møn, er en veldrevet virksomhed med en lang erfaring i branchen.
 
Koncernchef i Danish Agro, Christian Junker, glæder sig over aftalen.
 
- Røstofte Maskiner A/S har en stærk ledelse samt 37 dygtige medarbejdere med stor CLAAS erfaring, som hver dag gør en forskel for de danske landmænd. Jeg glæder mig derfor over, at Røstofte Maskiner A/S, der sidste år omsatte for 158 mio. kr., med aftalen har ønsket at være en del af den fremtidige forhandlerstruktur i Danmark. Her vil de komme til at spille en vigtig rolle. Når Dann Nielsen, der er adm. direktør og ejer af selskabet, inviterer os til at blive medejere af selskabet er vi naturligvis klar til det. Jeg ser et stort potentiale i selskabet, samt de meget dygtige medarbejdere, siger han.
 
Maskinhandler Dann Nielsen fortsætter som adm. direktør og som aktionær i selskabet. 
 
- Jeg ser en stærk samarbejdspartner i Danish Agro, som jeg er overbevist om vil være med til at sikre en lys fremtid for Røstofte Maskiner A/S. Det har været vigtigt for mig, at sikre forretningens fremtid i den hurtige strukturudvikling, som dansk landbrug for tiden gennemgår. Røstofte Maskiner A/S har i de sidste 5 år som CLAAS forhandler, været inde i en positiv udvikling og genereret en solid indtje-
ning. Denne udvikling ønsker jeg skal fortsætte til gavn for vores kunder og medarbejdere. Jeg er overbevist om, at vi i fællesskab har bedre mulighed for at udvikle min maskinforretning til en plads i
fremtidens marked. Det har ligeledes været afgørende for min beslutning, at jeg fortsætter som mas-
kinhandler, og at vi kan fortsætte med kontinuitet i hhv. Mern og Sakskøbing. Vores Jagt- & Fritidsafdeling fortsætter ligeledes uforandret tillige med salg af professionelle have/parkmaskiner fra Mern afdeling, siger Dann Nielsen og fortsætter:
 
- Vores  virksomhedskultur og kerneværdier i Røstofte Maskiner A/S kan fortsættes og udvikles i det nye samarbejde, hvilket også har været vigtigt for min beslutning, da min egen personlige plan er at fortsætte mange år endnu i branchen. Jeg ser derfor meget frem til det tætte samarbejde, og jeg glæder mig til at styrke den fremtidige udvikling af Røstofte Maskiner A/S, med tætte og langvarige kunderelationer på samme måde, som vi hidtil har drevet forretning, slutter han
 
CEO i Danish Agro Machinery Holding A/S, Jens Skifter, glæder sig over perspektiverne i aftalen, og ser frem til samarbejdet.
 
- Røstofte Maskiner A/S er et veldrevet selskab med mange kvaliteter. Dann Nielsen har igennem mange år været en tæt samarbejdspartner til dansk landbrug. Aftalen med Dann Nielsen er med til at sikre vort fremtidige management team i maskinforretningerne samt sikre at ekspertise og viden fastholdes i den danske forhandlerstruktur, siger han.