Vilomix

Vilomix producerer kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger til danske og udenlandske husdyrproducenter samt til foderstofindustrien.

Vilomix har en markant markedsandel i Danmark og en stadig stigende aktivitet på en lang række eksportmarkeder. Det er Vilomix's politik at have en høj standard på varernes kvalitet, serviceydelser og faglig viden.

Vilomix har de seneste 30 år udviklet sig til en af de førende udbydere af premix og har leveret viden til foderstofindustrien, professionelle husdyrproducenter og akvakulturer i såvel Danmark som på det internationale marked.

Vilomix har specialiseret sig i viden om næringsstoffer og lever af at formidle, hvordan de skal kombineres for at udgøre et næringsrigt foder, der giver optimal produktion for husdyrsproducenten – med mindst mulig miljøbelastning.

Kendskab til råvarernes renhed, opløselighed og fordøjelighed er nøglen til korrekt kombineret foder. Den viden samt kendskabet til dyrets fysiske næringsbehov, sundhed og nærmiljø, er udgangspunktet for en effektiv og rentabel produktion hos landmanden.

Vilomixs produkter er i høj grad med til at skabe sunde fødevarer. Vilomix godkender alle leverandører og kontrolanalyserer alle råvarer, og der er fuld sporbarhed fra råvare til færdigvare. Et batchnummer- og stregkodesystem sikrer, at råvarer i færdigvarer altid kan spores tilbage til en leverandør.

Vilomix kvalitetsstyringssystem er grundigt beskrevet i ISO 9001 certificering og indarbejdet som en naturlig del af hverdagen i Vilomix. Vilomix er desuden FAMI-QS certificeret.