"God service og sparring er vigtig for mig"

Jesper Jensen, Sofiegaard ved Rødekro, har de seneste 2 år købt sit økologiske kvægfoder hos Danish Agro og er godt tilfreds med både foder og service.

God vejledning og god pille- og foderkvalitet

Jesper Jensen, Sofiegaard ved Rødekro. Driver et økologisk landbrug med 160 malkekøer, som bliver malket via 3 robotter. Derudover har han 300 ha jord, hvor af de 80 ha dyrkes konventionelt. De bliver dog snart også omlagt til økologi.

Han har de sidste to år købt en økologisk specialblanding hos Danish Agro. Kraftfoderet er afstemt med korn i robotterne. Han sætter stor pris på den service, han får hos den kvægspecialistgruppe i Danish Agro, som hans produktkonsulent Niels Hauge i Danish Agro er en del af: 

”Vi svinger rigtig godt med Niels Hauge og føler os godt forstået af ham. I en travl hverdag er det dejligt, at han orienterer os ved nye tiltag, og han vejleder os ift. det rigtige tidspunkt at lukke foder af på. Det har sparet os for mange penge. Pille- og foderkvaliteten er i orden, og opstår der udfordringer omkring råvareforsyningen, løser vi dem sammen. Så vi føler, der er en god fleksibilitet i begge ender”.

Jesper Jensen får lavet sin foderplan hos sin kvægbrugsrådgiver. Somme tider giver Niels Hauge fra Danish Agro ham forslag til justeringer i foderplanen, som Jesper Jensen vender med sin kvægbrugsrådgiver. Jesper Jensen er godt tilfreds med, at det hos Danish Agro er muligt at få sammensat foderblanding præcis efter hans ønsker og behov.

I sin økologiske planteavl dyrker Jesper Jensen majs, græs, havre, byg og for første gang hestebønner. En stor del af såsæden køber han også hos Danish Agro.

Du kan læse mere om Danish Agros økologiske kvægfoder her.

Kontakt

Ønsker du at høre mere om vores økologiske kvægfoder, så kontakt vores specialister inden for økologi på tlf. 72 15 80 00.