Økologisk kvægfoder

Danish Agro producerer et bredt udvalg af foderblandinger til malkekøer og kalve på vores fabrik i Janderup, som udelukkende producerer økologisk foder.

Hent vores 2021 sortiment her.


 

Økologisk foderproduktion

Danish Agro har produceret økologisk foder siden 1995. Vi har således været med fra den spæde start med ganske få kunder og en beskeden produktion på fabrikken sideløbende med den konventionelle og oplevet, hvordan økologien efterhånden har fået luft under vingerne og placeret Danmark som det mest økologiske land i verden.

I dag har vi samlet vores økologiske foderproduktion på vores fabrik i Janderup, som udelukkende producerer økologisk foder. Sortimentet er fuldt dækkende til kvæg, svin og alle typer fjerkræ.

Vi er således en betydelig og stærk samarbejdspartner inden for det økologiske landbrug, både når det gælder handel med foderblandinger, afgrøder, udsæd og andre hjælpestoffer. Vores stærke position inden for økologien betyder, at vi i dag kan tilbyde levering af både sikre og velkendte, økologiske foderblandinger på særdeles interessante betingelser.

Vi er leveringsdygtige i korn, majs, sojabønner, rapskager, hestebønner, rapsfrø, grønpiller og hvedeklid.

Vil du kontaktes og få et uforpligtende tilbud på vores økologiske kvægfoder eller råvarer, så klik her.

"God service og sparring er vigtig for mig" 

Læs om Jesper Jensens erfaringer (Sofiegaard ved Rødekro) med Danish Agros økologiske kvægfoder 

Sortiment

Standardsortimentet spænder vidt, f.eks. er der blandinger med PBV fra -20 til 120, så uanset om din foderplan indeholder store mængder frisk kløvergræs, kløvergræsensilage, majsensilage, helsædensilage eller eget korn, har vi blandingen, der kan afstemme rationen.

Energispændet er fra 94-124 FE/100 kg, så også her er der mulighed for at vælge kraftfoder efter rationens energikoncentration.

Fedtsyrer spænder fra 30-80 g/FE, så vi kan også hjælpe med ekstra fedtsyrer. Heraf mange med højt indhold af majs. Majs har en mere fordelagtig stivelsesnedbrydningsprofil end andre kornarter og et højere indhold af AAT.

Alsidigheden i sortimentet viser sig også ved, at vi tilbyder:

  • A-blandinger baseret primært på korn, der kan forsyne med ekstra energi. Heraf mange med højt indhold af majs.
  • Robotblandinger der både smager godt og har en god pillekvalitet.
  • C-blandinger med højt indhold af protein, der afbalancerer rationen.
  • Blandinger, der udelukkende består af rapskager og sojabønner, som et alternativ til selv at fodre med råvarer.

Til kalvene tilbyder vi tre blandinger:

  • Logi Kalve Valse, som er en kalve starter med valset byg
  • Logi Lillekalv, som er en pelleteret kalveblanding til småkalve
  • Logi Kalv, som er en pelleteret kalveblanding


"Det er tydeligt at de små kalve godt kan lide blandingen"

Læs om Torben Bachs gode stabile resultater med Logi Kalv Valse 

Økologiske råvarer

Vi er leveringsdygtige i korn, majs, sojabønner, rapskager, HP, rapsfrø, grønpiller og hvedeklid.

Mineralblandinger til økologi

Orgamin sortimentet omfatter en stribe typemineraler, der dækker langt de fleste fodringssituationer. Der er desuden mulighed for at få skræddersyede mineralblandinger.

Kompetent, faglig sparring

Vi er klar til at hjælpe dig med at optimere din produktion. Vi vejleder gerne med afstemning af foderplanen. Vi kan formidle grovfoderanalyser og hjælpe dig med at udnytte dit grovfoder bedst muligt.Vores opgave er at sørge for at dine dyrs næringsbehov bliver dækket bedst muligt og i sidste ende at give dig den mest optimale produktionsøkonomi.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende økologiske kvægfoder, kan du kontakte vores produktspecialister eller kontakte Kundeservice på tlf. 7215 8000.