Økologisk grisefoder

Vi er en betydelig og stærk samarbejdspartner inden for det økologiske landbrug, både når det gælder handel med foderblandinger, afgrøder, udsæd og andre hjælpestoffer.

Økologisk foderproduktion

Danish Agro har produceret økologisk foder siden 1995. Vi har således været med fra den spæde start med ganske få kunder og en beskeden produktion på fabrikken sideløbende med den konventionelle og oplevet, hvordan økologien efterhånden har fået luft under vingerne og placeret Danmark som det mest økologiske land i verden.

I dag har vi samlet vores økologiske foderproduktion på vores fabrik i Janderup, som udelukkende producerer økologisk foder. Sortimentet er fuldt dækkende til kvæg, gris og alle typer fjerkræ.

Vi er således en betydelig og stærk samarbejdspartner inden for det økologiske landbrug, både når det gælder handel med foderblandinger, afgrøder, udsæd og andre hjælpestoffer. Vores stærke position inden for økologien betyder, at vi i dag kan tilbyde levering af både sikre og velkendte, økologiske foderblandinger på særdeles interessante betingelser.
 

Fodersortiment

Danish Agros økologiske fodersortiment til grise består af:

Logi Topgris Havre
Blandingen bruges i vægtintervallet 15-35, altså fra før fravænning til nogle uger efter fravænning. Et højt energiindhold og et afbalanceret forhold mellem aminosyrerne og råprotein giver en god tilvækst og en velfungerende blanding.

Logi Grisefoder
Slagtegriseblanding, der kan bruges fra 40 kg til slagtning.

Logi grisefoder Slut
Slagtegriseblanding, der kan bruges fra 60 kg til slagtning.

Logi Sofoder Diegivende
Blanding med højt energiindhold og forhøjet aminosyreniveau. Bruges i diegivningsperioden for at give høj mælkeydelse og for at holde søerne i så godt huld som muligt.

Logi Sofoder Drægtig
Blanding med højt fiberindhold til drægtige søer. Det høje fiberindhold sikrer en god mæthedsfølelse hos den drægtige so.

Logi Sofoder
En enhedsblanding til både diegivende og drægtige søer, der kan bruges, hvis der ikke er mulighed for at bruge to blandinger til søerne.

Logi T 30
Tilskudsfoder, der bruges til slagtegris. Blandevejledning 30 % tilskudsfoder, 70 % økologisk korn (byg/hvede/havre).

Logi T Søer
Tilskudsfoder til søer. Blandevejledning 30 % tilskudsfoder og 70 % økologisk korn (byg/hvede/havre)

Individuelle løsninger

Vi er altid klar til at drøfte mulighederne for individuelle løsninger. Har du ønske om at anvende eget korn, kan vi tilpasse et tilskudsfoder præcist til din kornbeholdning.

Udfyld og få et tilbud på dit foder

Udfyld nedenstående formular og få et uforpligtende tilbud på dit foder. Husk at vælge hvilken dyregruppe det drejer sig om.

Du kan også kontakte på vores økologiske konsulenter på tlf. 7215 8000. I menuen til venstre kan du under hver produktgruppe se vores økologiske specialister.