Vises denne email ikke korrekt? Se den istedet i din  webbrowser
Træpiller
 
 
 
TRÆPILLER - HØJ KVALITET OG HØJ BRÆNDVÆRDI
 

 

FYRINGSSÆSONEN NÆRMER SIG

 

Husk nu at få lavet kontrakt på træpiller – de bliver kun dyrere i denne sæson.

 

Tørke, skovbrænde i Sverige og stigende forbrug på kraftvarmeværker har gjort at mængderne af træpiller til privatmarkedet i denne sæson bliver mindre end normalt og den store efterspørgsel har fået priserne til at stige.


Ca. 40% af de piller som sælges i Danmark kommer fra Sverige – i år kommer der næsten ingen.


Fra Tyskland og Polen kommer importen også til at falde fordi mange tyske kulværker har skiftet over til træpiller og derved bliver pillerne brugt på hjemmemarkedet.


Det er ikke unormalt at man i år skal betale 15-20% mere for varerne end i sidste sæson og det er bare med at få tegnet kontrakter eller købe varerne hjem, idet alt tyder på at prisen igen får et tryk opad eller mængden helt forsvinder fra markedet.


Hos Danish Agro har vi købt hjem på basis af de sidste års salg og kan derfor tilbyde vores kunder fastpriskontrakter så de er sikre på 1: at få varen, og 2: at kunne låse prisen for hele sæsonen, men vi må også erkende at kommer der en hård vinter er vi ikke sikre på at vi har nok til alle som ønsker at lave aftaler.


Vi leverer træpiller af høj kvalitet og med lavt askeindhold. Vores træpiller er testet af teknologisk institut, og vi er således sikre på at vores piller altid overholder de kvalitetsspecifikationer som vi kræver. Vores træpiller er kendetegnet ved en høj brændværdi og en ensartet og høj kvalitet.

 

Klik her for at læse mere om vores træpiller. 

 

Ønsker du at bestille kan du kontakte vores energispecialister på 7215 8000.

 
 

Med venlig hilsen,
Danish Agro

 

 
 
 
 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev?  Afmeld dig her