Vises denne email ikke korrekt? Se den istedet i din  webbrowser
Høstbrev Syd- og Sønderjylland
 
 
 
KÆRE PLANTEAVLER I SYD- OG SØNDERJYLLAND
 

 

Så er høsten 2018 så småt ved at gå i gang. Vi vil i dette nyhedsbrev informere om de services Danish Agro tilbyder for at få din høst godt i hus. 


Har du spørgsmål til nyhedsbrevet eller andet omkring høsten kan du altid kontakte kundeservice på telefon 7215 8000. Igennem høstperioden er der åbent fra 7.00 til 17.00 på alle hverdage. Efter almindelig åbningstid er der omstilling til høstvagten i dit område. 

 

 

 
BESØG VORES HØST 2018 HJEMMESIDE
 

 

hoest.danishagro.dk kan du bl.a.:
 
• Få et tilbud på dine afgrøder.
• Tilmelde dig vores populære Høst-SMS.
• Finde afdelinger og åbningstider til indlevering af dit korn.
• Læse om afhentning af afgrøder. 
• Finde gode råd om klargøring af kornlagre.

 

 
INDLEVERING AF AFGRØDER
 

Vores høståbne afdelinger i dit område er klar til at modtage dine afgrøder, og vi tilpasser åbningstiderne til det lokale høstvejr. Du kan finde adresser og dag-til-dag åbningstider på hoest.danishagro.dk, eller du kan tilmelde dig Høst-SMS som er en gratis service fra Danish Agro.

 

I Syd- og Sønderjylland står følgende afdelinger klar til at modtage dine afgrøder: Bramming, Forum, Janderup (kun økologi), Varde, Lunde, Gesten, Sdr. Hygum, Ribe og Bylderup Bov.  

 

 

 
AFHENTNING AF AFGRØDER
 

Når du har høstet dine afgrøder, kan du melde det til afhentning ved at ringe til kundeservice. Vores  transportafdeling gør deres yderste for at afhente dit korn så hurtigt og effektivt som muligt.

 

 

 
AFREGNINGSBETINGELSER MV.
 

Du kan finde alt om afregningsbetingelser, tørringstakster og analyser i vores brochure ”Høstinformation 2018”. Denne brochure vil i nær fremtid kunne findes på hoest.danishagro.dk. 


Vi minder om, at det ikke er tilladt at bruge glyphosat/roundup ukrudtsmidler i konsumkorn inden høst. Det gælder f.eks. for brødhvede, brødrug, maltbyg og grynhavre.

 

 

 
OPBEVARING AF AFGRØDER
 

Ønsker du at få dine afgrøder oplagt, kan du lave en halvmånedlig aftale frem til afregning eller en rammeaftale for en længere periode. Kontakt kundeservice for at høre nærmere. 

 

 

 
VI ØNSKER DIG EN GOD HØST
 

Hele vores organisation er fokuseret på at gøre høsten så nem og effektiv for dig som muligt.


Vores kundeportal og app giver dig overblik over dine høstresultater, f.eks. oplagsnotaer, afregninger, analyseresultater og indleveret korn. Hvis du ikke allerede er oprettet på kundeportalen kan du kontakte kundeservice.

 

 

 
 

Med venlig hilsen,
Danish Agro, Region Syd- og Sønderjylland

Christian Aage Laursen 
Markedsdirektør

 

 
 
 
 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev?  Afmeld dig her