Vises denne email ikke korrekt? Se den istedet i din  webbrowser
Bestilling af vårsæd
 
 
 
Det er tid til at bestille vårsæd til den kommende vækstsæson
 

 

Kære kunde,

 

Danish Agro tilbyder et stærkt sortiment af vårsæd bestående af dyrknings- og afsætningssikre sorter. Du kan se vores samlede 2019 vårsædsprogram ved at klikke her

 

For visse sorter har vi en mindre mængde til rådighed end normalt, og anbefaler derfor at du kontakter os snarest med henblik på hurtig bestilling.

 

Husk også at bestille efterafgrøder allerede nu. Der er lovkrav om et betydeligt areal i Danmark, hvilket øger risikoen for udsolgte varer. Vi kan reservere dine efterafgrødesorter til senere levering og betaling. Du kan læse mere om regler for efterafgrøder og sorter i vårsædsprogrammet. 

 

Vi gør også opmærksom på mulighederne for at øge dit dækningsbidrag med konceptavl, hvor vi bl.a. kan tilbyde hvede- og havresorter. Læs mere om konceptavl på vores hjemmeside ved at klikke her.

 

Hvis du dyrker økologisk landbrug, kan vi tilbyde et bredt sortiment af økologisk såsæd, som giver dig de bedste betingelser for et godt resultat. Det samlede økologiske vårsædsprogram for 2019 kan åbnes her.

 

Læs mere om Danish Agros vårsædsprogram på danishagro.dk eller kontakt kundeservice på
7215 8000 for yderligere rådgivning og bestilling. 

 
 

Med venlig hilsen,

Danish Agro

 

 
 
 
 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev?  Afmeld dig her