Vises denne email ikke korrekt? Se den istedet i din  webbrowser
Nyt fra Danish Agro Sjælland og Lolland/Falster
 
 
Tak for samarbejdet i år
 

2016 er ved at gå på hæld, og Danish Agro vil gerne takke dig for et godt samarbejde og samhandel i 2016.

 

I et presset marked gør vi vores yderste for at være med til at skabe værdi for vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at have stor fokus på de forskellige udfordringer, der kan være i stalden og på marken og udvikle nye koncepter for at afhjælpe disse.

 

  • Inden for svinefoder er vi lykkedes med at skabe et effektivt sofoderkoncept, som har givet dokumenterede resultater både hos søerne og hos de nyfødte smågrise i form af en højere fødselsvægt. Læs mere om sofoder-konceptet her.
     
  • Inden for kvægfoder har vi arbejdet med at hjælpe vores kunder med den optimale foderløsning til køerne, uanset hvilken foderløsning man har. Vi tilbyder fuldt dækkende kraftfodersortiment, robotblandinger, bedriftstilpassede fullmix-blandinger, fuldt dækkende økologisk kraftfodersortiment samt NON-GM kraftfoderblandinger. Læs mere om vores kvægfoder her.
     
  • Inden for planteavl har vi netop lanceret vores GreenLine planteværnsklub for 2017. Som noget nyt får du som en del af din fordelspakke gratis adgang til lagerstyringssystemet Grainit, da vi er overbeviste om, at det kan være med at skabe mere værdi for vores kunder. Læs mere om GreenLine og Grainit her
 
 
 
 
Vi glæder os til at hjælpe dig - også i 2017
 

Vores salgskonsulenter og produktspecialister på Sjælland og Lolland/Falster står klar til at hjælpe dig med at skabe mere værdi - også i 2017.

 

Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.  

 
 
 Holdet bag Danish Agro på Sjælland og Lolland/Falster:
 

 

 
 
 
 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev?  Afmeld dig her