Vises denne email ikke korrekt? Se den istedet i din  webbrowser
Invitation til økologiske fjerkræproducenter
 
 
 
Kære økolog
 

Vi ramte desværre en travl periode, da vi inviterede dig til en faglig dag for økologiske fjerkræproducenter for nylig og var derfor nødt til at aflyse arrangementet.

Vi har derfor fornøjelsen at invitere dig til en faglig dag den 19. juni i stedet og håber, at denne dato passer bedre ind i fleres kalender:
 

 
 
 

Mandag den 19. juni 2017 fra kl. 10-13
i vores økoafdeling i Janderup, Hannevangvej 110.
 Se på kort

Økologi er et stort fokusområde for Danish Agro, og med dagens program giver vi dig et indblik i, hvordan vi arbejder med at optimere vores økologiske produkter og ydelser til gavn for dig. Udover rundtur på fabrik og afdeling vil der være faglige indlæg fra vores foderspecialister.

Dagen slutter med frokost på et nærliggende spisested samt indlæg af chefkonsulent Henriette Winther fra Økologisk Landsforening, som vil give sit bud på den fremtidige afsætning af økologiske varer.

 
 

Af hensyn til frokosten er tilmelding nødvendig hos Danish Agros kundeservice på
tlf. 7215 8000 senest to hverdage inden mødet, eller du kan tilmelde dig online her.

Vi glæder os meget til at se dig.

Med venlig hilsen
Danish Agro
 

Kent Mathiesen
Detaildirektør
Allan Hartman Hansen
Økologisk produktkonsulent
 
 
 
Program
 

 
Kl. 9.30-10.00 
Rundstykker og velkomst

Kl. 10.00-11.00 Rundvisning på fabrikken

Kl. 11.00-11.15 Kørsel til nærliggende spisested (fastlægges snarest)

Kl. 11.15-12.15 Faglige indlæg v/ Danish Agro

Kl. 12.15-13.00 Frokost på nærliggende spisested (fastlægges snarest)

Kl. 13.00-13.45 Afsætning af mine økologiske varer, hvad siger trenden? 
v/Henriette Winther leder af fødevarerådgivningen i Økologisk Landsforening
 

Henriette Winther, Økologisk Landsforening
Henriette Winther har arbejdet i Økologisk Landsforening siden 2006.
Hun er uddannet fra Handelshøjskolen i Aarhus og begyndte karrieren i reklamebranchen, hvorefter turen gik til Meyers som rådgiver og projektleder. Her arbejdede hun i seks år sammen med Claus Meyer og var bl.a. med til at udvikle nye øltyper for Carlsberg og øge madkvaliteten i hotelkæden Comwell. 

 

 
 
 
 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev?  Afmeld dig her