Vises denne email ikke korrekt? Se den istedet i din  webbrowser
Hvorfor bliver nogle pattegrise så små? Og hvad kan vi gøre ved det?
 
 
Nyt indlæg på vores blog om svinefoder
 

Arne Ringsing, produktchef i Danish Agro, sætter i sit indlæg på vores nye blog fokus på, hvorfor det er vigtig at kontrolveje de nyfødte pattegrise, hvilke udfordringer små pattegrise giver - og ikke mindst hvad du kan gøre ved det. 

 

Antallet af levendefødte grise pr. so er de sidste 20 år vokset fra 11,8 til helt op til 17 pattegrise. Samtidig er gennemsnitsvægten faldet fra 1.500 g til 1.050 g og andelen af små pattegrise under 800 g er steget. 

 

Erfaringen viser, at de små pattegrise har svært ved at overleve de første par levedøgn, hvis ikke de får hjælp. Fakta er, at ca. 50 % af de grise, der vejer under 800 g, dør.

 

Det giver derfor god mening og økonomi at fokusere på de små pattegrise.

 
 
Læs Arne Ringsings indlæg
 
 
Del gerne dine erfaringer
 

Vi håber, du har lyst til at dele dine erfaringer på bloggen. Under hvert indlæg kan du skrive dine kommentarer til indlægget og på den måde være med til at skabe basis for en erfaringsudveksling.

 
 
Del gerne dine erfaringer
 
 
 
Tidligere indlæg
 

Fik du ikke læst de to tidligere indlæg på vores nye blog, så har du her direkte link til dem:

Husk at følge bloggen - så får du automatisk besked, når der er nye indlæg. Tilmeld også gerne dine ansatte -  så får de informationen direkte.
Du tilmelder dig ved at klikke på "Følg blog om svinefoder" øverst på siden her

 
 
 
 
Glædelig jul og godt nytår
 

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for samarbejdet i løbet af året og ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.  

 

Med venlig hilsen

Danish Agro, svinegruppen

 
 
 
 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev?  Afmeld dig her