Vises denne email ikke korrekt? Se den istedet i din  webbrowser
Besøg os på Farmertech og hør mere om vores kvægfoder
 
 
 
Kig ind på vores stand C2790-96 på Farmertech
 

 

Kære mælke- og kvægproducent,

 

Danish Agro koncernen deltager på den nye landbrugsmesse Farmertech i Herning den 19.-20. januar . Vi står på stand C2790-96.

 

Her har vi en fællesstand sammen med vores datterselskaber Vilomix, Vilovet, Hatting og Nordic Seed, hvor du kan møde produktspecialister fra alle selskaberne.

 

Fra Danish Agro kan du møde vores kvægfoder-specialist Michael Rægaard Jensen. Han står klar til at fortælle dig, om hvordan du kan opnå du en høj produktionsværdi i din bedrift via foderkvalitet, fodersammensætning og rådgivning om foderstrategi.

 

Derudover kan du høre mere om vores produktnyheder inden for kvægfoder, blandt andet:

  • Robotblandinger: Få en optimal mælkeydelse i dine robotter med vores Robotblandinger – Danish Milkline 17 og 19
     
  • Kalvefoder: Sådan opnår du en høj, daglig tilvækst hos dine kalve samtidig med et stabilt, lavt foderforbrug med Danish KalveStarter
 
Book et møde
 

Hvis du på forhånd gerne vil aftale et møde på standen med Michael Rægaard, kan du ringe til ham og aftale en tid på tlf. 4017 7324.
 

Fra Vilomix kan du bl.a. møde produktspecialisterne inden for kvæg Thomas Rosenberg, tlf. 2048 0507 og Rikke Kirkebæk, tlf. 8887 5250. Du kan se alle de produktspecialister fra koncernen, som står på standen på www.danishagro.dk/farmertech-2016.

 
 
Fokus på værditilvækst
 

På vores stand har både Danish Agro, Vilomix, Nordic Seed, Vilovet og Hatting samlet de bedste nyheder til dig. Vi har masser af inspiration og produktnyheder med, som helt konkret giver værditilvækst. På www.danishagro.dk/farmertech-2016 kan du læse mere om de øvrige produktnyheder, som du kan høre om på standen.

 

Hvis du vil vide mere om Farmertech messen generelt, kan du læse mere her: http://www.farmertech.dk/. Her kan du også printe et gratis adgangskort til messen.

 

Har du ikke mulighed for at besøge Farmertech, men er interesseret i at høre mere om vores produktnyheder eller kvægfoder generelt, så ring på tlf. 72 15 80 00.

 

Vi håber, vi ses på Farmertech,
 

Med venlig hilsen
Danish Agro

 
 
 
 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev?  Afmeld dig her