Vises denne email ikke korrekt? Se den istedet i din  webbrowser
Besøg os på Farmertech
 
 
 
Kig ind på vores stand C2790-96 på Farmertech
 

 

Kære svineproducent,

 

Danish Agro koncernen deltager på den nye landbrugsmesse Farmertech i Herning den 19.-20. januar . Vi står på stand C2790-96

 

Her har vi en fællesstand sammen med vores datterselskaber Vilomix, Vilovet, Hatting og Nordic Seed, hvor du kan møde produktspecialister fra alle selskaberne.

 

Fra Danish Agro kan du møde svinefoder-specialisterne Arne Ringsing og Jesper Thygesen. De står klar til at fortælle dig, om hvordan du kan opnå du en høj produktionsværdi i din bedrift via foderkvalitet, fodersammensætning og rådgivning om foderstrategi.

 

Derudover kan du høre mere om vores produktnyheder inden for svinefoder:

 • Danish NewBorn 150 og 151 med Gærplus: Fravænnings- og smågrisefoder med høj energioptagelse, som giver dine smågrise en god start i farestalden! 
  Deltag i konkurrence på standen og vær med i lodtrækningen om 50 kg sæk med Danish NewBorn!
   
 • Nyt optimeret sofoder: Opnå merværdi i din sobesætning med vores nye sofoder.
  Kom ind på standen og få en gratis beregning, hvor meget du kan spare ved at anvende vores nye nærings- og fiberrigesofoder!.
   

 • Slagtesvinfoder: Hør om mulighederne for e-kontrol og slagtesvinberegner, når du køber dit foder hos Danish Agro.

 
Book et møde
 

Hvis du på forhånd gerne vil aftale et møde på standen med en af vores svinefoder-specialister, kan du ringe og aftale en tid med enten Jesper Thygesen, Produktspecialist svin, tlf. 2780 1382 eller Arne Ringsing, Produktchef svin, tlf. 2338 2540.

 
 
Fokus på værditilvækst
 

På vores stand har både Danish Agro, Vilomix, Nordic Seed, Vilovet og Hatting samlet de bedste nyheder til dig. Vi har masser af inspiration og produktnyheder med, som helt konkret giver værditilvækst. På www.danishagro.dk/farmertech-2016 kan du læse mere om de øvrige produktnyheder, som du kan høre om på standen.

 

Hvis du vil vide mere om Farmertech messen generelt, kan du læse mere her: http://www.farmertech.dk/. Her kan du også printe et gratis adgangskort til messen.

 

Har du ikke mulighed for at besøge Farmertech, men er interesseret i at høre mere om vores produktnyheder eller svinefoder generelt, så ring på tlf. 72 15 80 00.

 

Vi håber, vi ses på Farmertech,
 

Med venlig hilsen
Danish Agro

 
 
 
 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev?  Afmeld dig her