{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
Vises denne email ikke korrekt? Se den istedet i din  webbrowser
test
 
 
 
Klar til høsten
 

Årets højsæson nærmer sig stille og roligt, og vores mange afdelinger står klar til at modtage dine afgrøder – med åbningstider der sikrer dig netop den fleksibilitet, der er nødvendig for, at dine afgrøder kommer sikkert i hus.

På vores hjemmeside har vi samlet alt relevant omkring høsten. Her kan du bl.a. finde høstinformationen (bliver offentliggjort medio juli), tilmelding til Høst SMS, åbningstider m.v.

 
 
Læs mere
 
 
 
 
Gør dine kornlagre klar til ny høst - det betaler sig!
 

Høsten nærmer sig, og det er vigtigt at få dine kornlagre gjort klar til den nye høst. En grundig rengøring af kornlageret er vigtig for at bevare kornets kvalitet.

Rester af gammelt korn på kornlageret danner grobund for at overføre skadedyr som kornsnudebiller og kornmider til det nye korn.

 
 
Læs mere
 
 
 
 
Vores svinefoder får topresultater
 

Danish Agros slagtesvinefoder får topresultater i den VSP firmaafprøvning, som bliver offentliggjort inden for kort tid.

De sidste 8 år har Danish Agros svinefoder været udtaget 6 gange til firmaafprøvningerne og kommet ud med gode resultater. Det er ikke en tilfældighed! 

 
 
Læs mere
 
 
 
Oxitril / Briotril
 

Bemærk at der bliver indført salgsforbud på disse varer fra 28. august 2015. Midlerne må dog lovligt anvendes helt frem til 28. august 2016. Så derfor - køb dit forbrug af Oxitril og Briotril for næste år allerede nu. Gælder så længe lager haves. Kontakt os på tlf. 72 15 80 00 og hør nærmere.

 
 
Ferielukkede afdelinger i juli
 

Nogle af vores grovvareafdelinger holder lukket i sommerferie i uge 27, 28 og i 29. Danish Agro Shoppen holder åbent som normalt. Klik her og se om din lokale afdeling holder lukket.

 
 
Læs mere
 
 

Vi ønsker alle en rigtig god sommer og høst,
 

Med venlig hilsen
Danish Agro

 
 
 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev?  Afmeld dig her