Vises denne email ikke korrekt? Se den istedet i din  webbrowser
Optimal beskyttelse mod coccidiose
 
 
 
Kære slagtekyllingeproducent
 

Danish Agro kan nu tillbyde dig et vokse- og slutfoder med coccidiostatet Narasin.


Med denne løsning er det nu muligt at sikre sig en optimal beskyttelse mod coccidiose gennem hele kyllingens levetid. Tilbageholdelsestiden på Narasin er 0 dage, og man kan derfor med anvende produktet helt frem til færdigslagtning. Du kan fodre med slutfoder indeholdende Narasin efter dag 31.


Narasin udgør den ene af de to aktive stoffer i coccidiostatet Maxiban – derfor er det oplagt at køre en Maxiban / Narasin løsning.
 

En Maxiban/Narasin-løsning er en optimal løsning til at opnå den bedste beskyttelse mod coccidiose. Især ved produktion med højere sygdomspres, fx hvis der udtyndes, er det en fordel at være godt dækket ind hele vejen. Det skaber rammene for en stabil produktion og dermed fortsat stabil indtjening.

Ønske du Maxiban/Narasin løsningen, så giv blot besked om dette næste gang, du får lavet leveringplan eller bestiller foder.

 

 
 
Sådan bruges vores Grower og Broiler serie med Maxiban/Narasin:
 


 

Ifht. Salinomycin er merprisen pr. 100 kg:

  • Narasin  + 3,00 kr. 
  • Maxiban + 5,50 kr.

Hvis der udtyndes, får du med den nye Maxiban/Narasin-løsning færre foder-/siloskift, da du kan benytte slutfoder fra dag 31 og hele vejen igennem til dyrene er færdigslagtede. 

 
 
 
Yderligere information
 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte:

 

Med venlig hilsen

Danish Agro, Fjerkræ

 
 
 
 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev?  Afmeld dig her