Vises denne email ikke korrekt? Se den istedet i din  webbrowser
Soja fra skib
 
 
 
Mulighed for besparelse på sojaindkøb – direkte fra skib
 

 

Karise den 26. marts - 2019

 

Kære kunde, 

 

I Danish Agro har vi konstant fokus på omkostninger, så vi kan tilbyde de bedst mulige priser til vores kunder. Vi tilbyder indkøb af soja, som leveres direkte fra skib. Derved spares logistikomkostninger, og vi kan tilbyde dig en besparelse på 3,00 kr. per hkg.  

 

Som kunde skal du være opmærksom på, at den friskproducerede sojaskrå lastes umiddelbart efter forarbejdning. Det betyder, at den ofte har en høj temperatur, og som kunde skal du derfor kunne konditionere varen eller have et stort dagligt forbrug svarende til 36 tons indenfor 14 dage for at sikre, at sojaskråen bevarer sin gode kvalitet.

 

Hvis du skal have sojaskråen liggende på lager længere end 14 dage og ikke kan konditionere den, anbefaler vi, at sojaskråen leveres fra et Danish Agro lager, hvorfra varen er lagerfast. 

 

Uanset om du modtager sojaskrå fra lager eller direkte fra skib, bør siloerne altid kontrolleres og evt. rengøres, før en ny leverance fyldes i siloen.

 

Vi anbefaler, at du tager kontakt til din lokale Danish Agro salgskonsulent for at finde frem til den optimale løsning for dig. Du kan som altid kontakte os på 7215 8000.


Med venlig hilsen,

Danish Agro

 

 
 
 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev?  Afmeld dig her