Vises denne email ikke korrekt? Se den istedet i din  webbrowser
Høstbrev Økologi
 
 
 
KÆRE PLANTEAVLER - ØKOLOGISKE AFGRØDER
 

 

Så er høsten 2019 så småt ved at gå i gang. Vi vil i dette nyhedsbrev informere om de services Danish Agro tilbyder for at få din høst godt i hus. 


Har du spørgsmål til nyhedsbrevet eller andet omkring høsten kan du altid kontakte kundeservice på telefon 7215 8000. Igennem høstperioden er der åbent fra 7.00 til 17.00 på alle hverdage. Efter almindelig åbningstid er der omstilling til høstvagten i dit område.

 
BESØG VORES HØST 2019 HJEMMESIDE
 

 

hoest.danishagro.dk kan du bl.a.:
 
• Få et tilbud på dine afgrøder.
• Tilmelde dig vores populære Høst-SMS.
• Finde afdelinger og åbningstider til indlevering af dit korn.
• Læse om afhentning af afgrøder. 
• Finde gode råd om klargøring af kornlagre.
 
INDLEVERING ELLER AFHENTNING AF ØKOLOGISKE AFGRØDER
 

Vores høståbne afdelinger er klar til at modtage dine afgrøder, og vi tilpasser åbningstiderne til det lokale høstvejr. Du kan finde adresser og dag-til-dag åbningstider på hoest.danishagro.dk, eller du kan tilmelde dig Høst-SMS som er en gratis service fra Danish Agro. Husk ny tilmelding igen i år - klik her.

 

Følgende afdelinger i Jylland står klar til at modtage dine økologiske afgrøder: Janderup, Selling, Varde, Sdr. Hygum og Bylderup Bov. På Sjælland kan du indlevere i Svinninge afdelingen. 

 

Når man indleverer økologiske afgrøder, er der en række krav til dokumentationen. Du skal som hidtil med hvert læs medbringe Økologistatuserklæring ”partidokumentation”.


Når du har høstet dine økologiske afgrøder kan du også melde det til afhentning ved at ringe til kundeservice. Vores transportafdeling gør deres yderste for at afhente dit korn så hurtigt og effektivt som muligt.


Inden du indleverer økologisk korn hos os, eller vi afhenter det hos dig, skal vi have modtaget en kopi af den seneste statusrapport. Hvis du har fået den tilsendt, kan vi også trække den online hos Naturerhvervsstyrelsen. Har du ikke fået den tilsendt, skal vi bede om at du fremsender dit fællesskema for 2019 således, at alle parter har mulighed for at tjekke varens oprindelse ved indlevering eller afhentning.


Vi henviser til danishagro.dk for mere information. Her kan du også finde kontaktinformation til vores økologispecialister som står klar til at hjælpe dig igennem høsten. 

 

 
OPBEVARING AF AFGRØDER
 

Ønsker du at få dine afgrøder oplagt, kan du lave en halvmånedlig aftale frem til afregning eller en rammeaftale for en længere periode. Kontakt kundeservice for at høre nærmere.

 
VI ØNSKER DIG EN GOD HØST
 

Hele vores organisation er fokuseret på at gøre høsten så nem og effektiv for dig som muligt.


Vores kundeportal og app giver dig overblik over dine høstresultater, f.eks. oplagsnotaer, afregninger, analyseresultater og indleveret korn. Hvis du ikke allerede er oprettet på kundeportalen kan du kontakte kundeservice.

 
 

Med venlig hilsen,

Danish Agro

Kent Mathiesen

Markedschef - Økologi 

 

 
 
 
 
Ønsker du ikke længere at modtage dette nyhedsbrev?  Afmeld dig her