Transport

Danish Agro sætter en stor ære i, at vores transport løses på en professionel og effektiv måde. Derfor prioriterer vi, at en stor del af vores transport udføres af egne biler og chauffører samt vognmænd med samme indstilling til vores kunder.

Kundeservice på hjul

Danish Agro har dagligt mere end 110 egne lastbiler kørende på de danske landeveje. Over 160 chauffører sørger for dagligt at levere foder, planteværn, energi, pakkevarer og meget mere ud til vores kunder over hele landet. Professionalisme, kvalitet og fleksibilitet er i højsædet. 

Vores dygtige chauffører er erfarne, lokalkendte og fokuserede i at yde vores kunder en god serviceoplevelse.

Driver coaching til fordel for både samfund og miljø

Danish Agro ser løbende på, hvordan vi kan effektivisere vores virksomhed. Et af de områder, vi har særligt fokus på, er vores transport, da transportomkostningerne er en væsentlig post i vores samlede omkostninger.

I 2018 iværksatte vi driver coaching af vores chauffører i samarbejde med Scania. Driver coaching har til formål at opnå en endnu bedre driftsøkonomi i vores biler, og dette gøres ved at gøre vores dygtige chauffører endnu dygtigere i forhold til blandt andet at udnytte fremdriften i bilen og minimere tomgang. Forbedrede kørefærdigheder hos vores chauffører bidrager både til øget trafiksikkerhed, bedre brændstoføkonomi og reducerer CO2-udledningen samt slitagen på bilerne.