Tilskudsfoder fra Danish Agro

Uanset om du blander dit foder selv, eller bruger færdigfoder, kan vi hjælpe dig med at optimere dit foder, så du opnår den bedste økonomi i din bedrift.

Tilskudsfoder

Vores team inden for grisefoder er specialister, som har mange års erfaring med at rådgive om grisefoder. Sammen med vores optimeringsafdeling og produktchefer kan vi beregne, hvilken råvaresammensætning der giver dig det bedste produktionsresultat. Vi kan også analysere, om det bedst kan betale sig for dig at bruge hjemmeblandet foder eller færdigfoder i form af piller eller mel.


Læs om vores kunders erfaringer med vores grisefoder

Generic placeholder image

"Med en præcis E-kontrol får jeg det optimale ud af mit foder"

Hans Christian Carstensen, slagtegriseproducent, får som noget nyt overført sine foderdata elektronisk fra Danish Agros kundeportal til Agrosoft E-kontrol. 

Generic placeholder image

Med VAK-korn får mine grise både god mavesundhed og lavt foderforbrug

Griseproducent Kristian Rahn, Almstrupgaard, Tinglev i Sønderjylland har gode erfaring med at bruge VAK-korn til sine 14.500 smågrise. Han har oplevet, at Danish Agros VAK-korn har forbedret grisenes mavesundhed, uden at det har påvirket foderforbruget, hvilket hans e-kontrol også viser.

Generic placeholder image

"Jeg har fået sundere grise og bedre økonomi"

Bestyrer Jens Andersen har efter et foderskift til Danish Agros slagtegrisefoder med VAK-korn kunnet aflæse konkrete forbedrede produktionsresultater i sin E-rapport og har dermed opnået bedre produktionsresultater.

Prev Next