Svinemineraler

I samarbejde med vores datterselskab Vilomix implementerer vi den nyeste viden og forskningsresultater direkte gennem vores forslag til mineralske foderblandinger til dine foderrecepter.

For at opnå en optimal effekt af vores produkter tilbyder vi fodringsrelateret rådgivning som en naturlig del af samarbejdet med dig, og dine mineralblandinger sammensættes med udgangspunkt i de råvarer, du har til rådighed, såvel som dine ønsker og besætningens behov.

Som mineralkunde hos Danish Agro tilbydes du en pakke, som indeholder

  • Rådgivning om fodringstrategi
  • Rådgivning om analysestrategi
  • Løbende tilpasninger af de aktuelle foderblandinger ud fra den enkelte bedrifts behov og ønsker

Korn udgør størstedelen af grisens daglige foder, og det er derfor absolut tilrådeligt, at der udtages en repræsentativ prøve for analyse af især byg og hvede.

Kontakt din nærmeste afdeling for yderligere information.

 

 


 


Læs om vores kunders erfaringer med vores svinefoder

Generic placeholder image

"Med en præcis E-kontrol får jeg det optimale ud af mit foder"

Hans Christian Carstensen, slagtegriseproducent, får som noget nyt overført sine foderdata elektronisk fra Danish Agros kundeportal til Agrosoft E-kontrol. 

Generic placeholder image

Med VAK-korn får mine grise både god mavesundhed og lavt foderforbrug

Griseproducent Kristian Rahn, Almstrupgaard, Tinglev i Sønderjylland har gode erfaring med at bruge VAK-korn til sine 14.500 smågrise. Han har oplevet, at Danish Agros VAK-korn har forbedret grisenes mavesundhed, uden at det har påvirket foderforbruget, hvilket hans e-kontrol også viser.

Generic placeholder image

"Jeg har fået sundere grise og bedre økonomi"

Bestyrer Jens Andersen har efter et foderskift til Danish Agros slagtegrisefoder med VAK-korn kunnet aflæse konkrete forbedrede produktionsresultater i sin E-rapport og har dermed opnået bedre produktionsresultater.

Prev Next