Sofoder

Vi udvikler løbende vores sofoder for at skabe de bedst mulige betingelser for trivsel og vækst for både soen og smågrisene.

https://www.youtube.com/embed/2Mk3BlTVYgk?rel=0&autoplay=1

Får dine søer store kuld? Så har vi et specialdesignet foderkoncept til dig

Med de stigende kuldstørrelser er der et behov for at soens mælkeydelse tilpasses. For at bevare soens huld og holdbarhed er det desuden vigtigt, at soen får et næringsholdigt foder. En god kuldtilvækst sætter også krav til soens mælkeydelse og mælkens næringsindhold.

Vi har designet et sofoderkoncept særligt til søer med store kuld. Konceptet består af et drægtigheds- og diegivningsfodere, hvor aminosyreandelen i foderet er øget. Samtidig er foderet tilsat ekstra fibre via VAK-korn og Gærplus, som består af Probiotika (mælkesyrebakterie) og Præbiotika (gærbakterie). 

Selvom foderet er lidt dyrere, vil det give dig en bedre produktionsøkonomi takket være:

  • Højere fødselsvægt
  • Øget kuldtilvækst
  • Mindre arbejde med de helt små grise
  • Færre ammesøer
  • Lavere foderforbrug 

I videoen ovenfor kan du se filmen om, hvordan "Landmand Jensen" tjener flere penge ved at bruge vores nye nærings- og fiberrige sofoder.
(You can see the film in English here).

Hvad synes kunderne?

Hvilket næringsstofindhold er mest fordelagtigt på din bedrift?

I forbindelse med det nye nærings- og fiberrige sofoder har vi udviklet en beregningsmodel, som kan fortælle, hvad gevinsten vil være ved at anvende det mere nærings- og fiberrige sofoder i diegivningsperioden. På den måde kan du sammen med vores produktkonsulenter finde frem til det niveau, som er mest fordelagtigt for din bedrift. 

Ring - ganske uforpligtende - til vores foderspecialister på tlf. 72 15 80 00 og hør nærmere. 

Fokusvarer til dine søer

Læs om vores kunders erfaringer med vores svinefoder

Generic placeholder image

"Med en præcis E-kontrol får jeg det optimale ud af mit foder"

Hans Christian Carstensen, slagtegriseproducent, får som noget nyt overført sine foderdata elektronisk fra Danish Agros kundeportal til Agrosoft E-kontrol. 

Generic placeholder image

Med VAK-korn får mine grise både god mavesundhed og lavt foderforbrug

Griseproducent Kristian Rahn, Almstrupgaard, Tinglev i Sønderjylland har gode erfaring med at bruge VAK-korn til sine 14.500 smågrise. Han har oplevet, at Danish Agros VAK-korn har forbedret grisenes mavesundhed, uden at det har påvirket foderforbruget, hvilket hans e-kontrol også viser.

Generic placeholder image

"Jeg har fået sundere grise og bedre økonomi"

Bestyrer Jens Andersen har efter et foderskift til Danish Agros slagtegrisefoder med VAK-korn kunnet aflæse konkrete forbedrede produktionsresultater i sin E-rapport og har dermed opnået bedre produktionsresultater.

Prev Next