TØRSYRE: SOLVITA TMR COOL

Med Solvita TMR Cool tørsyreprodukt holder du dit fuldfoder friskt og køligt i sommerens høje temperaturer.

Sommerens høje temperaturer og luftfugtighed stimulerer væksten af bakterier, gær og skimmel, der naturligt findes i foderet. Fibre, kulhydrat og protein nedbrydes, energien forsvinder ud af foderet, og det bliver varmt. Foderrationen bliver forringet og mere uappetitlig, og koens energioptag reduceres.

Kombinationen af Ca-propionat, Ca-Na-formiat og kaliumsorbat begrænser væksten af bakterier, gær og skimmel i foderet, så nedbrydning af foderet undgås. I dette års nye version har vi forbedret med tilsat kaliumsorbat.

Vi har forbedret Solvita TMR Cool og tilsat kaliumsorbat. Med en dosering på 2 kg pr tons fuldfoder tilfører Solvita TMR Cool den anbefalede mængde kaliumsorbat på 400 gram pr tons foder. Skimmel og gær er to af hovedårsagerne til, at fuldfoderet tager varme - og netop kaliumsorbat er én af de mest effektive tørsyrer mod disse.

Samtidig tilfører produktet stadig myresyre og propionsyre. Det vil sige en bredspektret løsning, som begrænser årsagerne til varme i foderet.

https://www.youtube.com/embed/gatq7GQkQi4

Solvita TMR Cool har en nem og sikker dosering, leveres i 15 kg sække og iblandes med 1-5 kg pr ton fuldfoder (TMR).
Alternativt tilsættes Solvita TMR Cool dit mineralfoder.

Produktet må anvendes uden HACCP.
Produktet må ikke anvendes i økologiske besætninger.
 

Læs mere her

Vil du vide mere om Solvita TMR Cool?

Kontakt da en af vores kvægrådgivere!

Læs om vores kunders erfaringer med vores kvægfoder

Generic placeholder image

Foderkvalitet og service er vigtigt for mig

Mælkeproducent Jens Jensen ved Løgstør er meget tilfreds med både foder- og pillekvaliteten fra Danish Agro. Pillekvaliteten er meget ensartet, og det har stor betydning, når man bruger malkerobotter.

Generic placeholder image

Sparring giver mig foderøkonomi i top

Kalveproducent Anders Peter Jensen sætter stor pris på Danish Agros sparring omkring fx. råvaresammensætning og tilsætning af vitaminer ifm. ny høst.

Prev Next