Kvægfoder

Danish Agro har til formål at tilbyde værdiskabende foderløsninger tilpasset hver enkelt kundes fodersituation, produktionsmål og øvrige individuelle forhold.

Sortiment - værdiskabende foderløsninger

Danish Agro har et indgående kendskab til fodermidler og additivers effekt, omkostning og potentiale. Vi har redskaber til rationsoptimering og andre beregninger på kundens foder. Via samarbejde med vores datterselskab Vilomix om mineraltildeling og BLGG AgroXpertus om grovfoderanalyser kan vi komme hele vejen rundt om rationen.

Danish Agro producerer et bredt sortiment af kraftfoderblandinger, der kan anvendes til at afstemme en stor del af de rationer, der bruges i mælkeproduktionen. I nedenstående brochure har vi fremhævet enkelte af vores kraftfoderblandinger, der kan noget specielt. Læs mere om vores særlige kraftfoderblandinger.

Non-GM kvægfoder

Danish Agro kan også tilbyde NON-GM kvægfoder, hvor der udelukkende er anvendt råvarer, der ikke er genmodificerede. Læs mere om vores NON-GM kvægfoder her.

Aminosyreoptimering

Aminosyreoptimering af foderet til malkekøer er en relativ ny disciplin, selvom området har været diskuteret i mere end 30 år, primært i USA. Med fremkosten af de nye proteinvurderingssystemer i 1980’erne blev grundlaget for forskningen skabt. Læs mere om aminosyreoptimering.

Mættet fedt

Mættet eller beskyttet fedt er fællesbetegnelsen for fedt, som har et højt indhold af mættede fedtsyrer. Mættet fedt er interessant til malkekøer, da umættet fedt i stor udstrækning vil blive mættet i vommen, og denne proces hæmmer den mikrobiologiske omsætning i vommen. Læs mere om mættet fedt.


 

Fordele ved Danish Agros kvægfoder

  • Bredt foderprogram og mulighed for kundetilpassede løsninger
  • Høj, stabil pillekvalitet takket være et højt niveau i vores kvalitetssikring
  • Mulighed for at få lavet grovfoderanalyser
  • Kompetent rådgivning

Fokusvarer til dine køer

Læs om vores kunders erfaringer med vores kvægfoder

Generic placeholder image

Foderkvalitet og service er vigtigt for mig

Mælkeproducent Jens Jensen ved Løgstør er meget tilfreds med både foder- og pillekvaliteten fra Danish Agro. Pillekvaliteten er meget ensartet, og det har stor betydning, når man bruger malkerobotter.

Generic placeholder image

Sparring giver mig foderøkonomi i top

Kalveproducent Anders Peter Jensen sætter stor pris på Danish Agros sparring omkring fx. råvaresammensætning og tilsætning af vitaminer ifm. ny høst.

Prev Next