Hestefoder

Danish Agro har mange års erfaring med at udvikle, producere og sælge foder, herunder hestefoder. Vores fageksperter inden for hestefoder har brugt lang tid på at udvikle Hercules Hestefoderserien og har nøje udvalgt råvarerne, så 
produkterne er så optimale som muligt. 


Fordele ved Hercules Hestfoder fra Danish Agro

  • Produceret på vores egen foderfabrik.
  • Høj foderkvalitet. Vi arbejder målrettet med kvalitetsstyring og har fuld certificering af hele vores foderproduktion efter europæisk GTP standard
  • Bredt foderprogram - find den fodertype der passer lige til dine hestes foderbehov! (Læs mere om Hercules Hestefoder)

Foderserier

Hercules Hestefoder er et dansk produceret kvalitetsfoder, som består af 8 forskellige foderblandinger. Vores FiberMix-serie kendetegner sig særligt ved at have et passende lavt indhold af sukker og stivelse og et højt indhold af struktur/fibre. Vores Basis-serie består af 3 forskellige pille- og müslivarianter, mens FiberMix-serien består af 5 forskellige fibervarianter. Derudover tilbyder vi en FiberPille, som ikke er tilsat vitaminer og mineraler. 

Alle foderblandinger i Hercules Hestefoderserien er optimeret og tilpasset danske forhold.

Yderligere information

På vores særskilte hjemmeside www.herculeshestefoder.dk kan du ud over nærmeste forhandler finde uddybende information om Hercules Hestefoder og de enkelte foderblandinger.

Du kan også bestille produkterne direkte i webshoppen:   Køb Hercules hestefoder online   

Har du behov for foderplan, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Hercules Team på herculeshest@danishagro.dk eller via facebook.com/Hestefoder.

Er du kunde i Danish Agro?

Så kan du købe Hercules Hestefoder via vores kundeportal eller få foderet leveret med varetur (bestilling hos vores kundeservice på tlf. 72 15 80 00).