Farm In Time

Er du husdyrsproducent? Så er det måske interessant for dig at få sat indkøb og levering af dine pakkevarer/forbrugsvarer i system via vores koncept FarmInTime.

Det består FarmInTime konceptet af

Med FarmInTime får du altid pakkevarer til tiden!

Konceptet er relevant for dig som har:

  • Sohold
  • Slagtesvin
  • Malkekvæg
  • Kalve

Konceptet bygger på en rammeaftale om faste leveringer - just in time - til konkurrencedygtige priser og med bonusordning. Den indkøbsansvarlige afgør selv tidspunkt for levering og har samtidig mulighed for at supplere eller reducere mængden og antallet af forbugsvarer som for eksempel sæbe, papirvarer, vitamintilskud og lysstofrør. Der er således IKKE tale om en kontrakt med pligt til at aftage en fast mængde.

Vi har stor erfaring med, hvilket behov de enkelte besætningstyper har for forbrugsvarer. Det betyder, at vi sammen med dig kan udarbejde et troværdigt budget, hvor leveringen af de enkelte forbrugsvarer sættes i system på en effektiv og rationel måde. Derved undgår du at binde for meget kapital i for mange lagervarer.

Konkurrencedygtige priser

Indkøbet af vores pakkevarer/katalogvarer sker via vores datterselskab Vilofarm. Vilofarm indkøber på vegne af hele Danish Agro koncernen, og via den store indkøbsvolumen kan de opnå konkurrencedygtige priser.

Du kan læse mere om fordelene ved FarmInTime i brochuren her til højre.


Kontakt

Har du nogle spørgsmål vedr. FarmInTime, eller ønsker du at oprette en FarmInTime-aftale, så kontakt vores produktspecialist:

Generic placeholder image

Anette Christiansen

Produktspecialist

27 80 22 95
anc@danishagro.dk