Folie der sikrer dit grovfoder

Danish Agro tilbyder et komplet program af ensileringsfolie.

Få en løsning, der passer til dine behov. Kontakt en af vores specialister på tlf. 7215 8000 eller bestil direkte på Kundeportalen.

Alle vores folier er gennemafprøvede og laboratorietestede kvalitetsfolier, som sikrer optimal opbevaring af din ensilage.

Ultra Cover anvendes som top-folie på markstak og i køresilo. Folien er af meget høj kvalitet, har stor styrke og er din garant for en god forsikring. Ultra Cover forbliver både superstærk samt blød og fleksibel, selv under strenge vilkår.

NYHED - Triosun folie
Regeringen indgik tilbage i Juni 2020, en aftale om en klimaplan for en grønaffaldssektor og cirkulær økonomi. Dette har bl.a. til sigte at øge genanvendelsen af plast og nedbringe CO2-udledningen.

Med udgangspunkt i omtalte klimamålsætninger lancerer Danish Agro som en af de første i Danmark - en ny bæredygtig folie - Triosun, der understøtter grøn omstilling.
Fordelene ved Triosun folie:
• Det er fleksibelt, stærkt og let at anvende
• Produceret på 60% genbrugsplast
• Man opnår den rigtige sejhed og styrke i materialet
• God kvalitet og er 100% genanvendeligt
• Vi garanterer 24 mdr. UV - stabilitet


Med brug af vores Siloprotect ensileringsnet, får du optimal beskyttelse af ensilagen mod fugle og vildt, og du undgår vindskader på folien. Kvaliteten er så kraftig, at du kan genbruge ensileringsnettet i op til ti år! 

Vakuumfolien har en unik, statisk egenskab til at tilpasse sig ensilagens overflade, så luftlommer og ujævnheder reduceres. Herved undgår du iltning af ensilagen, og foderkvaliteten holdes i top. 

Ultra Cover og vakuumfolien Elan 40 er desuden testet i praksis af SEGES med godt resultat.
 

Vil du vide mere?

Vi har flere kvalitetsprodukter at byde på inden for emballering af grovfoder. Kontakt en af vores specialister på 7215 8000 og få en løsning, der passer til dine behov eller bestil direkte på Kundeportalen.
 

Log ind og bestil folie på Kundeportalen