Træbriketter

Danish Agros træbriketter er fremstillet af rent savsmuld og træspåner uden tilsætningsstoffer som fx lim eller bindemidler.

Træbriketter holder varmeregningen nede

Der er både god varme og god økonomi i at fyre med træbriketter. Ved at supplere din primære opvarmning med træbriketter får du både hygge, og du får mere varme for pengene, end hvis du fx fyrer med brænde.

Vores træbriketter er fremstillet af rent savsmuld og træspåner uden tilsætningsstoffer som fx lim eller bindemidler. Materialet bliver presset til briketter under højt tryk, hvilket giver en meget høj brændværdi.
Træbriketter er CO2-neutrale ved afbrænding, har et meget lavt indhold af vand, aske og svovl, og er derfor meget skånsomme for miljøet.

Danish Agro bakker op omkring EUTR (EU’s Tømmerforordning), som forbyder salg og markedsføring af ulovligt fældet træ i EU, herunder også træbriketter, træpiller og træflis. Danish Agro tager således afstand fra handel med og brugen af ulovligt fældet træ. Danish Agro går ind for at fremme brugen af bæredygtig biomasse i Danmark, både hvad angår træflis, træpiller og træbriketter.

Levering og bestilling

Træbriketterne leveres på engangspaller med 96 poser á 10 kg.

Du kan bestille træbriketter på tlf. 72 15 80 00. Er du kunde i Danish Agro og har login til vores kundeportal, kan du også bestille dem her.

Privat kunde? 
Er du privat kunde, kan du også bestille træbriketter på www.danishagroshoppen.dk