Høj kvalitet, sikker levering og personlig service

Med en topmoderne maskinpark stiller Morten Lund Olesen, driftsleder i DLM (Dansk Landbrugs Management) store krav til olieprodukternes kvalitet og sikker levering.

Topmoderne maskinpark stiller krav til kvaliteten

DLM (Dansk Landbrugs Management)  er et driftsselskab, der driver i alt 5.200 ha. jord. De har konstant fokus på, hvor de kan have så effektiv en driftsform som muligt. Til at drive de i alt 5.200 ha jord har DLM 10 fastansatte og derudover en topmoderne maskinpark, som bl.a. tæller 17 traktorer, 6 mejetærskere samt en række øvrige maskiner inden for jordbehandling. Med så stor en maskinpark har DLM konstant fokus på, hvordan de kan optimere driften af landbruget. I alle årene har de samlet data ind på maskinerne, så de præcist kender deres omkostningerne på maskinerne, herunder hvor mange liter diesel og smøreolie, de bruger pr. maskine.

I alle de år, DLM har eksisteret, har Danish Agro været deres olieleverandør. Således leverer Danish Agro dieselolie, smøreolie, fedt og AdBlue.

Morten Lund Olesen, driftsleder i DLM, er meget tilfreds med samarbejdet:

"Vores topmoderne maskinpark kræver den bedste kvalitet, og vi har alle årene været yderst tilfredse med den kvalitet, som Circle K/Statoils produkter har. Med miles Agrodiesel får vi en renere diesel, som giver en bedre forbrænding og færre problemer med tilsodning. Vi behøver ikke at tilsætte additiver. Derudover har Danish Agro været yderst konkurrencedygtig på prisen".

Morten Lund Olesen fremhæver desuden bredden i bl.a. smøreolie-programmet som en fordel. Derudover benytter han sig meget af Statoils smøreskema, hvor han kan i søgeguiden kan slå et hvilket som helst type køretøj op, og få vist anbefalede smøremidler, kapaciteter samt alternative olier. På denne måde har han også kunnet reducere antallet af forskellige smøremidler, hvilket gør det lettere i hverdagen at overskue den store maskinpark.

Nem og brugervenlig tankovervågning gør hverdagen nemmere

På samtlige 10 dieseltanke har DLM tankovervågning, hvor Danish Agro og Circle K kan følge DLMs tankbeholdning online og dermed sørge for, at de får leveret olie i rette tid. Morten Lund Olesen synes, det er nemt og brugervenligt. Han bestemmer selv om bestillingen skal ske automatisk, eller om han hellere vil have en besked pr. SMS, når det er ved at være tid til at bestille. Han kan desuden definere, om det er en tank, som kun er til ”sommerbrug” og derfor kun skal have sommerdiesel, eller han bevidst ikke fylder tanken for at vente på vinterdiesel.

Personlig og forstående kundeservice

Som en sidste ting fremhæver han desuden den forståelse hos Danish Agros kundeservice og chauffører, der er for landbrugets situation i højsæsonen. Her kan man som landmand godt være lidt presset, men der er altid en forstående stemme i røret hos Danish Agros kundeservice, som ved, hvor kritisk det kan være, hvis de i høsten alligevel er ved løbe tør for diesel.

Morten Lund Olsen fortæller:

"Jeg mærker tydelig, at Danish Agros kundeservice er vant til at arbejde med landmænd og kender alle produkter rigtig godt. Jeg føler aldrig, at jeg bare er et nummer. De kan huske én og det giver en meget personlig service.

Vores faste oliechauffør Henrik Jensen giver desuden en fantastisk god service og ringer af og til til os for at høre, hvad vores planer i marken er, hvis han via vores tankovervågning kan se, at vores ene tank er halvfuld.

I høsten kan vi nogle dage forbruge ca. 6.000 l. dieselolie pr. dag, så her forslår en halvfuld tank på 6.000 l ikke meget. Derfor sætter vi stor pris på, at Danish Agros chauffører på denne måde hjælper os med planlægningen og passer en tankopfyldning ind i kørslen, hvis vi har travlt i marken".

Fakta om DLM

DLM (Dansk Landbrugs Management) er placeret over store dele af Sjælland. Selskabet er ejet af Vallø Stift, Ledreborg Gods og Vibygård Gods og blevet oprettet i år 2000. En stor del af administrationen er samlet i de smukke omgivelser på Vallø. Du kan læse mere om DLM på http://dlm-as.dk/.

Kontakt

Ønsker du at høre mere om Danish Agro energiprodukter, kan du kontakte vores energispecialister på tlf. 7215 8000.