AdBlue

AdBlue er et tilsætningsstof, som reducerer de kvælstofholdige udstødningsgasser. Men AdBlue hjælper ikke bare med at sænke udledningen af skadelige partikler — det mindsker samtidig dit dieselforbrug.

Hvad er AdBlue - og hvordan fungerer det?

I praksis fungerer AdBlue ved, at væsken påfyldes en separat tank, hvorfra den bliver sprøjtet ind i maskinens udstødningssystem. Her passerer den katalysatoren og nedbryder udstødningsgasser til uskadeligt vand og kvælstof.

Danish Agro leverer AdBlue fra Yara –  et højkvalitetsprodukt med 32,5% Urea-opløsning. AdBlue'en har en lang holdbarhed under korrekte forhold. Husk maksimal renlighed omkring produktet – vigtigt ! Du kan få AdBlue leveret i 1000 liters containere eller tromler med 210 liter . 

AdBlue returcontainer

Når du skal sende din AdBlue container retur, skal du være opmærksom på, at plomberingerne på containeren ikke må brydes! Er plomberingerne brudt, får du en regning på 500 kr. til rensning af containeren.

Dette skyldes, at det er ekstremt vigtigt, at det miljø AdBlue opbevares i er helt rent. Hvis plomben har været brudt, kan vi ikke vide, om der har været andre væsker i containeren.

Kontakt en af vores Energispecialister og få et uforpligtende tilbud på dit forbrug af AdBlue.  

Læs om vores kunders erfaringer