Cropline

Indblik-Præcision-Optimering.

 

Med Cropline kan vi rådgive om markdriften med udgangspunkt i data fra vores digitale hjælpeværktøjer: SoilOptix, biomassedata, tildelingskort, udbytte- og vejrdata. Cropline er din digitale værktøjskasse til at skræddersy det rette produktvalg, og til at optimere udbytte,  kvalitet og økonomi.

 

https://www.youtube.com/embed/wJW5jU0UVVY

Har du allerede et Cropline abonnement?  Gå til Cropline.dk

I Danish Agros Cropline platform er det muligt at udarbejde tildelingskort og dermed optimere udbytte og kvalitet i marken. Data fra de digitale hjælpeværktøjer giver mulighed for en gradueret tildeling af såsæd, gødning og hjælpestoffer.

Med Cropline platformen får du adgang til biomassekort baseret på satellitdata samt højdekort og mulighed for at udarbejde tildelingskort. Data fra SoilOptix jordanalyser tilgås også i Cropline platformen og hvis du har FieldSense Farm Weather kan dine vejrdata også findes her.

https://www.youtube.com/embed/HBoDcTIbVmw

Prisen for en adgang til Cropline platformen er på 1.600 kr. excl. moms for 12 måneder. Hvis du allerede er kunde med SoilOptix eller FieldSense Farm Weather er prisen kun 1.350 kr. excl. moms for 12 måneder.

Priserne er gældende fra 1. juni 2022.

Cropline platformen er nem at bruge, og du kommer hurtigt i gang med at lave tildelingskort som kan overføres til dine landbrugsmaskiner, og som dokumentation overfor myndigheder.

Du kan læse vores betingelser for datahåndtering her.

 

 

 

TILDELINGSKORT - en del af cropline

Du opnår flere fordele med tildelingskort:

  • Omfordeling af næringsstoffer, udsæd og planteværn.
  • Mere ensartede afgrøder med en bedre kvalitet, der kan medføre højere afregningspriser, bedre foderkvalitet og en nemmere høst.
  • Styrkelse af din grønne profil med en mere miljøvenlig tildeling.
  • Nemmere og mere effektiv dokumentation overfor myndigheder.

 

 

SoilOptix - en del af cropline

Ønsker du et styrket datagrundlag for tildelingskortene, kan vi anbefale en SoilOptix analyse. SoilOptix er en digital løsning til kortlægning af markernes tekstur og næringsstofindhold. SoilOptix scanner markerne, og opsamler jordprøver, og registrerer 800 målepunkter pr. hektar. Se nedenfor, hvordan det foregår:

https://www.youtube.com/embed/JIVNOE4P_KY

Når din SoilOptix jordanalyse er gennemført, overføres data til Cropline platformen.

danishagro.dk/cropline/support kan se en video med de ekstra fordele du opnår med SoilOptix i arbejdet med tildelingskort.

Prisen for en SoilOptix analyse afhænger bl.a. af det antal hektar du ønsker analyseret. Kontakt gerne vores specialister eller kundeservice på 7215 8000 for et tilbud. 

 

 

Farm Weather - En del af cropline

Farm Weather er navnet på vores vejrstation og vejrdata, som udbydes i et tæt samarbejde med FieldSense, som har udviklet vejrstationen. 

Med din egen vejrstation, og derved præcise vejrdata på markniveau, kan du træffe bedre beslutninger omkring markdriften. Med det nyeste tiltag fra FieldSense får man nu også hyper-lokale vejrudsigter på markniveau.  

Dine historiske vejrdata vises i Cropline platformen og kan sammenholdes med biomassekortene.

danishagro.dk/cropline/support kan du se en video om hvordan man kan arbejde med marker, afgrøder, sæsoner og vejrdata.

 

Hvis du har spørgsmål til Cropline, eller ønsker at bestille vores digitale løsninger, kan du kontakte vores specialister eller kundeservice på 7215 8000. Du kan også udfylde navn og kontaktinformation på nedenstående formular – så kontakter vi dig.