Økologi - planteavl og foder

Danish Agro er en betydelig leverandør både inden for økologisk såsæd og økologisk foder.

Planteavl

Vi er en stærk samarbejdspartner på alt økologisk konsumkorn, herunder bl.a. maltbyg, brødhvede, grynhavre og brødrug. Vi har et godt samarbejde med flere oliemøller og er derfor også køber af økologiske rapsfrø til olieproduktion. Vi er desuden underlagt de skrappe amerikanske regler — National Organic Program (NOP reglerne), og er derfor også både køber og sælger af NOP-certificeret korn.

Da vi har en økologisk foderfabrik, bruger vi dagligt masser af økologisk foderkorn og er selvfølgelig derfor også aftager af dette.
 

Foder - Økocenter

Danish Agro har produceret økologisk foder siden 1995. Vi har således været med fra den spæde start med ganske få kunder og en beskeden produktion på fabrikken sideløbende med den konventionelle og oplevet, hvordan økologien efterhånden har fået luft under vingerne og placeret Danmark som det mest økologiske land i verden.

I dag har vi samlet vores økologiske foderproduktion på vores fabrik i Janderup, som udelukkende producerer økologisk foder. Sortimentet er fuldt dækkende til kvæg, gris og alle typer fjerkræ.

Vi er således en betydelig og stærk samarbejdspartner inden for det økologiske landbrug, både når det gælder handel med foderblandinger, afgrøder, udsæd og andre hjælpestoffer. Vores stærke position inden for økologien betyder, at vi i dag kan tilbyde levering af både sikre og velkendte, økologiske foderblandinger på særdeles interessante betingelser.