Sofoder

Vi udvikler løbende vores sofoder for at skabe de bedst mulige betingelser for trivsel og vækst for både soen og smågrisene.

https://www.youtube.com/embed/2Mk3BlTVYgk?rel=0&autoplay=1

Får dine søer store kuld? Så har vi et specialdesignet foderkoncept til dig

Med de stigende kuldstørrelser er der et behov for at soens mælkeydelse tilpasses. For at bevare soens huld og holdbarhed er det desuden vigtigt, at soen får et næringsholdigt foder. En god kuldtilvækst sætter også krav til soens mælkeydelse og mælkens næringsindhold.

Vi har designet et sofoderkoncept særligt til søer med store kuld. Konceptet består af et drægtigheds- og diegivningsfodere, hvor aminosyreandelen i foderet er øget. Samtidig er foderet tilsat ekstra fibre via VAK-korn og Gærplus, som består af Probiotika (mælkesyrebakterie) og Præbiotika (gærbakterie). 

Selvom foderet er lidt dyrere, vil det give dig en bedre produktionsøkonomi takket være:

  • Bedre overlevelse og højere fødselsvægt
  • Øget kuldtilvækst
  • Mindre arbejde med de helt små grise
  • Færre ammesøer
  • Lavere foderforbrug 

I videoen ovenfor kan du se filmen om, hvordan "Landmand Jensen" tjener flere penge ved at bruge vores nye nærings- og fiberrige sofoder.
(You can see the film in English here).

Hvad synes kunderne?

Hvilket næringsstofindhold er mest fordelagtigt på din bedrift?

I forbindelse med det nye nærings- og fiberrige sofoder har vi udviklet en beregningsmodel, som kan fortælle, hvad gevinsten vil være ved at anvende det mere nærings- og fiberrige sofoder i diegivningsperioden. På den måde kan du sammen med vores produktkonsulenter finde frem til det niveau, som er mest fordelagtigt for din bedrift. 

Ring - ganske uforpligtende - til vores foderspecialister på tlf. 72 15 80 00 og hør nærmere. 

Fokusvarer til dine søer

Læs om vores kunders erfaringer med vores svinefoder

Generic placeholder image

"Jeg har fået sundere grise og bedre økonomi"

Bestyrer Jens Andersen har efter et foderskift til Danish Agros slagtesvinefoder med VAK-korn kunnet aflæse konkrete forbedrede produktionsresultater i sin E-rapport og har dermed opnået bedre produktionsresultater.

Generic placeholder image

"Over 93% af vores nyfødte grise er nu over 800 gr"

Gorm Toftegaard, direktør i Kongsdal Multisite, har i to år brugt Danish Agros nye foderkoncept søer med store kuld og opnået markante, gode resultater hos smågrisene.

Generic placeholder image

"Med en præcis E-kontrol får jeg det optimale ud af mit foder"

Hans Christian Carstensen, slagtesvineproducent, får som noget nyt overført sine foderdata elektronisk fra Danish Agros kundeportal til Agrosoft E-kontrol. 

Generic placeholder image

"Energirigt foder sætter turbo på mine grises vækst"

Laila Laurberg Schäffer, små-griseproducent, har det senest år brugt Danish New Born og Danish Agros fravænniingsfoder til sine 18.000 årlige pattegrise for at give dem et højt energiniveau fra start.

Generic placeholder image

Nærings- og fiberrigt sofoder giver mig en bedre bundlinie

Niels Ting, driftsleder på Engholm/Krogsgaard, Tistrup v/Varde har kunnet reducere foderforbruget med 140 FE pr. årsso, hævet smågrisenes vægt ved fødsel med 30-40 gr. og forøget smågrisenes tilvækst op til fravænning.

Generic placeholder image

Med VAK-korn får mine grise både god mavesundhed og lavt foderforbrug

Svineproducent Kristian Rahn, Almstrupgaard, Tinglev i Sønderjylland har gode erfaring med at bruge VAK-korn til sine 14.500 smågrise. Han har oplevet, at Danish Agros VAK-korn har forbedret grisenes mavesundhed, uden at det har påvirket foderforbruget, hvilket hans e-kontrol også viser.

Prev Next