Fravænnings- og smågrisefoder af høj kvalitet

Danish Agro arbejder løbende med at udvikle fravænnings- og smågrisefoder af høj kvalitet og til den rigtige pris.

Fordele ved Danish Agros fravænnings- og smågrisefoder

  • Optimal økonomi via god sparring om valg af blanding og råvaresammensætning
  • Stabilt, lavt foderforbrug
  • Høj, daglig tilvækst - vores fravænningsfoder fik bedste resultater i VSP's firmaafprøvning i både 2007, 2011 og 2013 (se skema nedenfor)
  • Sundhed i stalden - så undgår du at komme i gult kort-ordningen
  • Mulighed for at tilpasse blandinger til dine forhold
  • Høj produktivitet ved 3-fase fodring

Firmaafprøvninger

Når du køber svinefoder fra Danish Agro, kan du være sikker på at få et foder med en høj produktionsværdi. De sidste 8 år har Danish Agros svinefoder været udtaget 6 gange til firmaafprøvningerne og kommet ud med gode resultater. Det er ikke en tilfældighed. Vi er stolte af, at vores foderblandinger giver dokumenterede gode, stabile produktionsresultater både i firmaafprøvningerne samt via vores kunders egne resultater. I skemaet nedenfor kan du se de resultater, Danish Agros har opnået.

Firmaafprøvning år Meddelelsesnr. Danish Agros resultater / Indeks produktionsværdi
2006-07 787 * 119 - topresultater
2007-08 818 * 118 - topresultater
2008-09 Ingen afprøvning  
2009-10 871 * Danish Agro ikke udtaget til afprøvningen
2010-11 901 * Danish Agros fravænnningsfoder fik bedste resultater
2011-12 939 * 100
2012-2013 Ingen afprøvning  
2013-14 1003 * Danish Agros fravænningsfoder fik bedste resultater.
2014-15 1030 * Danish Agro ikke udtaget til afprøvningen
2014-15 1035 **

123 - topresultater

2017 1121 * Danish Agros fravænningsfoder uden zink fik topresultater

Kilde: VSP's firmaafprøvninger. Klik på det enkelte meddelelsesnr. i skemaet ovenfor, så kan du læse den fulde firmaafprøvning.
* Afprøvning af fravænnings- og smågrisefoder
** Afprøvning af slagtesvinefoder

Fravænningsfoder - Danish New Line - tilsat Umami

I Danish Agro har vi løbende fokus på, hvordan vi kan forbedre vores fravænningsfoder. Vi har i længere tid haft et tæt samarbejde med Lucta - et af de største selskaber i Europa, som udvikler smags-, lugt- og aromastoffer til fødevareindustrien. Sammen med Lucta har vi fundet frem til at tilsætning af smags- og aromastoffer kan øge grisenes foderoptagelse.

Stoffet, som øger foderoptagelsen, er den 5. grundsmag - kaldet umami. Stoffet forstærker smagsoplevelsen og påvirker hjernen, så grisene optager mere foder. Det betyder, at Danish Agros fravænningsfoder har en klart bedre foderoptagelse end konkurrenternes.

Gærplus - nyt tilsætningsstof hjælper til at nedsætte din medicinforbrug

Vi introducerer det nye tilsætningsstof Gærplus, som du kan få tilsat til dit smågrisefoder. Vores kunder har gode erfaring med Gærplus, som bl.a. kan hjælpe med at reducere medicinforbruget.

Gærplus bekæmper uønskede mikroorganismer som fx. clostridia og E. Coli og er med til at give en bedre tarmflora. Gærplus kombineret med et smågrisefoder uden soyabønner reducerer desuden risikoen for diarré.

Kontakt din lokale salgskonsulent og hør nærmere om Gærplus eller ring til vores kundeservice på tlf. 72 15 80 00.

Nyhed! Danish New Born - ny blanding til smågrise i farestalden

Vi har netop lanceret en ny blanding - Danish New Born - som giver smågrisene i farestalden en god start. Blandingen sikrer smågrisene en høj energioptagelse. Blandingen er tilsat et specielt mælkepulver fra fødevareindustrien og giver derved en højt indhold af laktoseindhold. Grisen kan opfatte dette mælkeprodukt som modermælk, og det kan hjælpe den med overlevelse i farestalden.

Kontakt din lokale salgskonsulent eller ring på tlf. 72 15 80 00 og hør nærmere om Danish New Born. Du kan også downloade en brochure om blandingen her til højre.

Fokusvarer til dine smågrise

Læs om vores kunders erfaringer med vores svinefoder

Generic placeholder image

"Jeg har fået sundere grise og bedre økonomi"

Bestyrer Jens Andersen har efter et foderskift til Danish Agros slagtesvinefoder med VAK-korn kunnet aflæse konkrete forbedrede produktionsresultater i sin E-rapport og har dermed opnået bedre produktionsresultater.

Generic placeholder image

"Over 93% af vores nyfødte grise er nu over 800 gr"

Gorm Toftegaard, direktør i Kongsdal Multisite, har i to år brugt Danish Agros nye foderkoncept søer med store kuld og opnået markante, gode resultater hos smågrisene.

Generic placeholder image

"Med en præcis E-kontrol får jeg det optimale ud af mit foder"

Hans Christian Carstensen, slagtesvineproducent, får som noget nyt overført sine foderdata elektronisk fra Danish Agros kundeportal til Agrosoft E-kontrol. 

Generic placeholder image

"Energirigt foder sætter turbo på mine grises vækst"

Laila Laurberg Schäffer, små-griseproducent, har det senest år brugt Danish New Born og Danish Agros fravænniingsfoder til sine 18.000 årlige pattegrise for at give dem et højt energiniveau fra start.

Generic placeholder image

Nærings- og fiberrigt sofoder giver mig en bedre bundlinie

Niels Ting, driftsleder på Engholm/Krogsgaard, Tistrup v/Varde har kunnet reducere foderforbruget med 140 FE pr. årsso, hævet smågrisenes vægt ved fødsel med 30-40 gr. og forøget smågrisenes tilvækst op til fravænning.

Generic placeholder image

Med VAK-korn får mine grise både god mavesundhed og lavt foderforbrug

Svineproducent Kristian Rahn, Almstrupgaard, Tinglev i Sønderjylland har gode erfaring med at bruge VAK-korn til sine 14.500 smågrise. Han har oplevet, at Danish Agros VAK-korn har forbedret grisenes mavesundhed, uden at det har påvirket foderforbruget, hvilket hans e-kontrol også viser.

Prev Next